Levenhuk set filtera - solarni sistem F4 ( le50791 )

Levenhuk
3.899,00  RSD (sa PDV-om)

Banca Intesa karticama bez kamate na 6 meseci 650,00  RSD Vidi više

Isporuka u celoj Srbiji po standardnom cenovniku

Levenhuk
Rok isporuke za ovaj proizvod 2-3 radna dana

Kontakt centar za porudžbine i dodatne informacije: Pon. - Pet. 08h-16h (Sub. 09h-15h)

* Telefon: 0184156677

* Pitajte putem kontakt forme (24/7)

* Za brze i kratke upite: Messenger

* Upit o trenutnom statusu Vaše porudžbine

Informacije o proizvodu

SKU
307190
Kategorije
Proizvođač
Model
LE50791

Opis proizvoda

Set filtera Levenhuk Solar System F4 uključuje svetlosne filtere za teleskop. Filteri su koristan dodatak za proučavanje svemira. Naime, oni povećavaju kontrast između nehomogeno osvetljenih područja planeta, omogućavajući vam da uočite i prosmatrate više malih detalja. Ovaj set će istraživanje solarnog sistema učiniti uzbudljivijim. Svi filteri imaju prečnik od 1,25" i opremljeni su unutrašnjim navojem za kombinovanje različitih filtera.

Levenhuk 1.25" optički filter #23A (svetlo-crveni)

Ovaj filter je nezamjenjiv kada se proučavaju planete Sunčevog sistema, posebno Mars, Saturn i Jupiter. Pogodan je i za dnevna posmatranja Venere i tokom posmatranja Merkura u sumrak. Levenhuk 1,25" optički filtar #23A (svetlo-crveni) naglašava svetlinu repnih čestica prašine kometa. Filter ima slab prenos svetlosti i preporučuje se za korišćenje sa teleskopima sa otvorom blende od 130 mm.

Levenhuk 1.25" optički filter #58 (zeleni)

Ovo je takođe dobar filter za teleskope sa otvorom od 130 mm. Kada se postavlji na teleskop sa sočivima (refraktore), efikasno eliminiše hromatizam i povećava rezoluciju slike. Preporučuje se za posmatranje Marsa, Saturnovih polarnih regiona i Jupiterove atmosfere, kao i Meseca i svetlih kometa.

Levenhuk 1.25" optički filter #80A (plavi)

Jedan od najpopularnijih filtera za posmatranje planeta. Nezamjenjiv je pri ispitivanju Velike crvene mrlje na Jupiteru i detalja na prstenovima Saturna. Pogodan je za proučavanje atmosfere i polarnih ledenih kapa Marsa. Koritan je pri posmatranju Venere i Merkura. Filter se takođe može koristiti za posmatranje binarnih zvezda, kometa i Meseca.

Levenhuk 1,25" optički filter #12 (žuti)

Filter ima visoku propustljivost svetlosti, tako da se može koristiti na teleskopima sa malim otvorom blende. Jedan od najpopularnijih filtera za posmatranje Marsa. Pogodan je za posmatranje Jupitera i Saturna, kao i za detaljna proučavanja prstenova Neptuna i Urana. Filter se može koristiti i za posmatranje repa kometa i površine Meseca.

Karakteristike:

 Set četiri filtera
 Optički stakleni filteri daju oštru i jasnu sliku
 Odličan izbor za posmatranje planeta Sunčevog sistema, kometa i Meseca
 Navoj za kombinovanje različitih filtera
 Prečnik filtera 1,25“

Komplet uključuje:

 Filter #23A (svetlo-crveni)
 Filter #58 (zeleni)
 Filter #80A (plavi)
 Filter #12 (žuti)
 Plastično kućište za skladištenje

Najprodavanije


Komentari

Da li imate, ili ste koristili ovaj proizvod?
Postavite komentar

Napišite recenziju i podelite svoje mišljenje sa drugima

Povrat proizvoda

U slučaju da niste zadovoljni kupljenim proizvodom, možete ga vratiti i ukoliko je sve ispravno na njemu. Rok za povrat robe kojom niste zadovoljni je 14 dana i proizilazi iz važećeg zakona o zaštiti potrošača Proizvod mora sadržati sve pripadajuće elemente: kompletan proizvod, originalno pakovanje (kakav je isporučen). Proizvod mora biti vraćen u prvobitno stanje bez fizičkih oštećenja i tragova korišćenja. U slučaju da nemate originalnu kutiju proizvoda za povrat novca umanjuje se iznos od 50% od prodajne cene koja je naplaćena. Uz proizvod je potrebno vratiti i popunjen ovaj dokument: Jednostrani raskid - Odustajanje od kupovine . Povrat ispravnog proizvoda je u sopstvenoj režiji kupca

Obaveštenje o načinu i mestu prijema reklamacija
Uslučaju da imate bilo kakvu reklamaciju na proizvod koji ste poručili kod nas, budite slobodni da nas kontaktirate. Budite sigurni da smo rešeni da ispravimo svaku načinjenu grešku i da rešimo svaku nastalu situaciju. Reklamciju podnosite popunjavanjem online reklamacionog lista na linku: https://www.kliklak.rs/info/online-reklamacioni-list

Ukoliko u opisu proizvoda ili njegovim karakteristikama nije drugačije navedeno saobraznost važi 2 godine od datuma kupovine proizvoda. Izjava prodavca

Deklaracija


Naziv i šifra artikla: Levenhuk set filtera - solarni sistem F4 ( le50791 )
Jedinična mera: 1 komad
Tačan podatak o uvozniku i zemlji porekla je naveden na deklaraciji na proizvodu.