Bez obzira da li tražite prskalicu za travu, snažnu leđnu ili motornu prskalicu, ili specijalne nastavke i akumulatorske prskalice, naša ponuda na Kliklak.rs sadrži sve što vam je potrebno za efikasno zalivanje i održavanje vaše bašte i vrta.

Brendovi koje preporučujemo

U kategoriji Prskalice u ponudi je 219 proizvoda:

Gardena prskalica 12 l ( GA 11140-20 )

16.599,00  RSD 17.990,00  RSD

Prskalice za Travu

Za održavanje zelenih površina, naše prskalice za travu nude efikasno i ravnomerno prskanje. Idealne su za primenu herbicida i ostalih tretmana za zdrav i bujan travnjak.

Leđne Pumpe Prskalice - Za velike površine

Leđne pumpe za prskanje su idealne za veće površine poput bašti i voćnjaka. Nudimo modele različitih kapaciteta i snage, kante za prskanje prilagođene vašim specifičnim potrebama.

Karakteristike i Modeli

Naš asortiman uključuje leđne prskalice sa različitim kapacitetima, od manjih za kućnu upotrebu do većih za profesionalnu upotrebu.

Motorne Pumpe za prskanje - Snaga i Efikasnost

Za najzahtevnije poslove, motorne prskalice pružaju neophodnu snagu. Idealne su za velike poljoprivredne površine i špalirane voćnjake.

Modeli i Specifikacije

Izaberite iz naše ponude motornih prskalica koje kombinuju snažne motore sa efikasnošću i lakoćom korišćenja.

Akumulatorske Prskalice - Fleksibilnost i Mobilnost

Akumulatorske prskalice nude odličnu fleksibilnost i mobilnost, idealne su za korisnike koji traže lakoću korišćenja bez potrebe za električnom energijom.

Prednosti i Modeli

Ovi modeli su lagani, jednostavni za korišćenje i idealni za brzo i efikasno prskanje.

Nastavci za Prskalice - Unapredite svoje Prskalice

Naša ponuda nastavaka za prskalice omogućava vam da maksimalno iskoristite vašu prskalicu, prilagođavajući je specifičnim zahtevima vašeg vrta.

Vrste Nastavaka

Nudimo širok izbor nastavaka, uključujući teleskopske nastavke, nastavke sa podešavajućim diznama i druge, koji će unaprediti funkcionalnost vaše prskalice.

Ponuda i Cene

Ponuda prskalica na Kliklak.rs uključuje različite modele i brendove, sa cenama koje odgovaraju svakom budžetu. Odaberite idealnu prskalicu za Vaše potrebe po najpovoljnijim cenama.