Odaberite za svoju bebu samo najkvalitetnije igračke! A ako se pitate da li najbolje igračke mogu biti i super povoljne, odgovor je DA! Konačno možete za novac koji ste izdvojili za kupovinu igračaka za bebe kupiti mnogo više nego što ste očekivali. Učinite da Vaše dete bude srećno i zadovoljno i da se razvija na pravi način. Kliklak Vam nudi sve što je potrebno u prvim mesecima života Vaših mališana. Najlepše muzičke vrteške za krevetac, igračke za kolica za bebe, igrčke za kupanje, zvečke, glodalice i varalice kao i mekane knjige i kocke su samo deo širokog asortimana koji Vam je dostupan po najpovoljnijim cenama.

Poručite najbolje interaktivne igračke za decu!

Koliko ste puta jedva dočekali da izvadite baterije igračkama koje imaju iritantnu muziku iako vidite da se Vaša beba veoma zabavlja? Muzičke igračke su idealne za svaku dete, a sada su konačno i prijatne za Vaše uho. Vrlo brzo će telefoni za bebe, autići, vozići i aviončići postati sastavni deo vaše igre sa mališanima koju ćete obožavati.

Neka igra Vaše dece bude prijatna i bezbedna!

Plašite se da ostavite dete samo makar i na sekund? Nema potrebe za tim strahom jer su tu podloge za igru i podne puzzle kao i mekane kocke i knjige koje čine igru potpuno bezbednom. Bebi gimnastika u raznim bojama i dezenima omogućava da se Vaša beba zabavlja tokom celog dana i bude potpuno mirna i bezbrižna.

Pretvorite vreme za kupanje u najlepši deo dana!

Neka Vaši mališani uživaju u kupanju uz najomiljenije gumene igračke! Plivajuće kornjače, žabice i pačići su idealno društvo u kadici svakom detetu. A kada dođe vreme za spavanje, muzičke vrteške za krevetac postaju Vaš najveći saveznik. Umirujuće melodije će pomoći Vašim mališanima da vrlo brzo utonu u san i bezbrižno spavaju čitave noći.


Brendovi koje preporučujemo

U kategoriji Bebi igračke i rekreacija u ponudi su proizvodi

Bebi igračka cirkus ( 32/08431 )

1.599,00  RSD 2.999,00  RSD

Bebi igračka dongo ( 32/00801 )

999,00  RSD 1.999,00  RSD