Dobro došli u svet udobnosti i stila sa našim izborom Lazy Bag-ova na Kliklak.rs. Lazy Bag je više od običnog sedišta; to je simbol modernog života ili opuštenog stila kako već sada slobodno možemo da kažemo. Nezamenljivi su već godinama za one koji cene udobnost, ali ne žele da žrtvuju estetiku. Upravo iz tog razloga su sve češći izbor u opremanju modernih kancelarija i prostora za opuštanje na poslu. Naša kolekcija uključuje različite modele i boje, od klasičnih plavih i sivih nijansi do živopisnih boja poput tirkiza i roze. Svaki Lazy Bag je dizajniran da pruži optimalnu podršku i komfor, bilo da čitate, odmarate se ili radite od kuće.

U našoj ponudi ističu se Lazy BAG - Big BEAN modeli sa dimenzijama 270x130, dostupni u više boja. Pored toga, imamo i velike LazyBag modele sa zanimljivim dizajnima poput sirene, psića i mačaka, i šarenih boja, savršene za decu ili kao zabavan dodatak vašem prostoru. Ne samo da su naši Lazy Bag-ovi udobni i atraktivni, već su i izuzetno pristupačni, sa popustima do 33%.

Osim udobnosti i stila, naši Lazy Bag-ovi su izrađeni od visokokvalitetnih materijala, što ih čini dugotrajnim i lako održivim. Bilo da renovirate svoj dnevni boravak ili tražite savršen poklon, Lazy Bag sa Kliklak.rs je izbor koji nećete izneveriti. Pregledajte naš asortiman i pronađite savršen dodatak za sobu ili terasu.

novogodisnji-vauceri-kliklak
igra-kliklak-vaucer
igra-kliklak-vaucer
odlozeno-placanje-banca-intesa

Veliki LazyBag lea kis ( 154 )

5.999,00  RSD 8.999,00  RSD

Veliki LazyBag zivotinje 3d ( 142 )

5.999,00  RSD 8.999,00  RSD

Modeli i Dizajn Lazy Bag-ova

Naša kolekcija Lazy Bag-ova na Kliklak.rs sadrži raznovrsne modele koji se uklapaju u svaki prostor. Od klasičnih boja do živopisnih dezena, naši Lazy Bag-ovi su dizajnirani da odgovore na različite ukuse i potrebe.

Big BEAN Modeli

Big BEAN Lazy Bag-ovi su dostupni u raznim bojama, uključujući plavu, tamno sivu, tirkiz, pistaći zeleni, narandžastu i pink. Dimenzije ovih modela su 270x130, idealne za maksimalnu udobnost.

Veličine i Oblici

Pored standardnih veličina, nudimo i velike LazyBag modele sa zabavnim i atraktivnim dizajnima, poput sirena i životinjskih motiva, idealne za dečije sobe ili kao upečatljiv element u dnevnom boravku.

Kvalitet i Materijali

Svaki Lazy Bag u našoj ponudi je izrađen od visokokvalitetnih materijala koji obezbeđuju dugotrajnost i lako održavanje. Naši proizvodi su pažljivo odabrani kako bi pružili udobnost i izdržljivost.

Izdržljivost

Izdržljivi materijali osiguravaju da vaš Lazy Bag ostane u savršenom stanju godinama, čak i uz redovnu upotrebu.

Lakoća Održavanja

Materijali korišćeni za naše Lazy Bag-ove su laki za održavanje, što ih čini praktičnim izborom za svaki dom.