Vreme je za putovanja! Spakujte se brzo i lako jer su tu koferi i torbe za putovanja u koje će stati sve što Vam je potrebno. Bez obzira da li idete na kratko ili dugo putovanje, idealno je da pored sebe imate dobar kofer ili putnu torbu koja je funkcionalna i kvalitetna, jer su torbe i koferi investicija koja Vam traje dugi niz godina i ne treba štedeti na kvalitetu. Kliklak Vam nudi širok asortiman putne galanterije najpoznatijih proizvođača po vrlo povoljnim cenama. Na Vama je samo da odaberete dečiji putni kofer, kofer za žene ili set kofera za svakog člana porodice za svaku vrstu putovanja.

Budite sigurni da su dimenzije kofera za avion odgovarajuće!

Mali koferi za rucni prtljag u avionu su fantastičnog modernog dizajna na koji ćete biti veoma ponosni dok provodite vreme na aerodromu. Kofer s točkićima sa drškom za vuču je uvek najbolje rešenje jer čini prenošenje prtljaga bržim i lakšim. Za bezbednost Vaših stvari se brine sigurnosna brava i šifra za otključavanje koju sami birate.

Ako ne možete da se odlučite, najbolje poručite set kofera koji je uvek na akciji!

Uz komplet kofera dobićete 3 veličine kofera koji će odgovarati svakom tipu putovanja. A kada je dozvoljena težina prtljaga za avion u pitanju, Kliklak Vam nudi Veliki kofer do 20 kg u koji će Vam stati sve sto je potrebno. Svaki putni kofer je napravljen tako da možete vrlo lako i jednostavno da se spakujete, sa posebnim pregradama koje će Vam omogućiti sortiranje prtljaga i olakšati putovanje. Ali nemojmo zaboraviti na najmlađe – za njih je ponuda najlepša i najslađa, dečiji koferi koje imamo u ponudi su najmodernijeg dizajna, sa junacima omiljenih dečijih crtanih filmova. Iznenadite ih jednim takvim poklonom i budite sigurni da će obožavati putovanja!

Brendovi koje preporučujemo

U kategoriji Putna galanterija u ponudi su proizvodi