Dobrodošli u svet mašte i avanture sa našim asortimanom kućica i šatora za decu na Kliklak.
Ove igračke su savršeno mesto za igru, istraživanje i stvaranje nezaboravnih uspomena. Naša ponuda uključuje razne modele, od šarenih indijanskih šatora do čarobnih plastičnih kućica, koje su dizajnirane da podstiču kreativnost i pružaju satima zabave u sigurnom i stimulativnom okruženju.
Svaka kućica i šator su pažljivo odabrani da osiguraju kvalitet, sigurnost i dugotrajnu igru.

Brendovi koje preporučujemo

U kategoriji Kućice i šatori za decu u ponudi su proizvodi

Savitljivi tunel za igru ( 34136 )

4.849,00  RSD 7.499,00  RSD

Šator-kućica-Svemir ( 34131 )

2.549,00  RSD 3.999,00  RSD

Velika Dohany - Kućica za decu

8.499,00  RSD 15.999,00  RSD

Račvasti tunel i šator 8905 ( 9046 )

7.899,00  RSD 12.499,00  RSD

Kreativna Igra i Učenje

Naše kućice i šatori su više od igračaka - oni su alat za kreativno izražavanje, socijalizaciju i učenje kroz igru. Oni pružaju siguran prostor za dečiju igru, omogućavajući im da razvijaju maštu i socijalne veštine.

Razvoj Mašte

Kroz igru u kućicama i šatorima, deca stvaraju vlastite svetove i scenarija, što doprinosi razvoju njihove mašte i kreativnosti.

Bezbednost i Kvalitet

Svi naši proizvodi su napravljeni od visokokvalitetnih materijala i testirani su da osiguraju njihovu sigurnost i izdržljivost, čineći ih idealnim za igru kako u zatvorenom tako i na otvorenom.

Varijacija Modela

Bilo da tražite tradicionalne šatore, šarene kućice ili komplekse sa dodatnim aktivnostima, naša ponuda zadovoljava različite ukuse i potrebe.

Kućice za Sve Uzraste

Ponudili smo plastične kućice za dvorište koje odgovaraju različitim uzrastima, omogućavajući deci da uživaju u igri koja odgovara njihovom uzrastu i interesovanjima. A možete ih jednostavno i uneti u sobu i magija počinje.

Šatori za Avanturiste

Naši šatori su idealni za male avanturiste. Opremljeni su različitim temama i dizajnima, što ih čini savršenim za igru i istraživanje.

Dodaci za Igru

Pored kućica i šatora, nudimo i raznovrsne dodatke koji obogaćuju iskustvo igre i pružaju dodatne mogućnosti za kreativnost i zabavu.
Tu pre svega mislimo na tunele gusenice i razne multifunkcionalne igraonice za decu.