Dragi roditelji, i sami znate koliko je ishrana beba važna za njihov pravilan rast i razvoj, a mi smo tu da vam u tome pmognemo. Kliklak vam nudi celokupnu opremu za hranjenje beba na jednom mestu, po najpovoljnijim cenama u Srbiji. Dečije stolice za hranjenje su i više nego neophodne kada vaša beba pocne da sedi i jede čvrstu hranu. Hranilica za bebe je vaš najveći saveznik kada dođe vreme obroka. Izbor hranilica za dečake i devojčice je izuzetno veliki, tako da ćete sigurno naći baš onu koja vam najviše odgovara.

Neka vam flašica za bebe uvek bude pri ruci!

Naručite najkvalitetnije flašice za bebe kao i termose kako biste vašoj bebi omogućili uživanje u mleku na idealnoj temperaturi. A kada vaši mališani malo odrastu tu su posebne flašice i šolje sa mekanim kljunastim nastavkom koji je idealan za prelazak sa flašice na upotrebu šolje. Tu su i varalice za bebe različitih oblika i dezena kao i lančići za cucle da ih nikada ne izgubite. A da bi obroci bili zabavni, Kliklak vam nudi široki izbor pribora za hranjenje beba: silikonske kašičice za bebe, šareni tanjirići, čaše i šolje sa junacima crtanih filmova. Tu su naravno i neizostavne portikle u raznim bojama i dezenima kako bi odeća vaše bebe ostala čista.

Neka flašice za bebe uvek budu sterilno čiste!

Nabavite fantastične sterilizatore za flašice i budite sigurni da je vaša beba uvek bezbedna. A da pranje flašica bude još lakše, tu su i razne četke za pranje flašca kao i sušilice. Najbolje za vašu bebu je da hranu pripremate sami i da uvek koristite sveže voće i povrće. Najpovoljniji i najkvalitetniji blenderi i sokovnici su sada na jednom mestu, na vama je samo da izaberete koji vam najviše odgovara i tako spremite vašoj bebi najukusnije obroke.

igra-kliklak-vaucer
igra-kliklak-vaucer
web-krediti-raiffeisen-bank