Dobrodošli u našu kategoriju pikado tabli, gde ćete pronaći raznolike električne pikado table savršene za svaku priliku ili dečije pikado table za učenje koordinacije bacanja i preciznosti. Bilo da ste ljubitelj pikada ili tražite savršen dodatak za vašu sobu za igre, naš asortiman pikado tabla zadovoljiće sve vaše potrebe. Naše table su dizajnirane za igrače svih uzrasta i veština, pružajući zabavu i uzbudljive igre za celu porodicu i prijatelje.

Električni pikado table su lako upotrebljive, sa automatskim praćenjem rezultata, što ih čini idealnim za brze i dinamične igre. Pored standardnih funkcija, mnogi modeli dolaze sa dodatnim igrama i opcijama, omogućavajući vam da istražite nove načine zabave. Napravljeni od izdržljivih materijala, naši električni pikado aparati osiguravaju dugotrajnost i neograničenu zabavu.

U kategoriji Pikado u ponudi su proizvodi

Vrste Pikada - Elektronski

Upoznajte se sa različitim tipovima električnih pikado tabla u našoj ponudi, svaki sa svojim jedinstvenim karakteristikama i prednostima.

Električni Pikado sa Automatskim Praćenjem Rezultata

Ovi modeli električnog pikada pružaju automatsko praćenje rezultata, eliminisući potrebu za ručnim zapisivanjem i omogućavajući igračima da se u potpunosti fokusiraju na igru.

Električni Pikado sa Dodatnim Igrama

Neke od naših električnih pikado tabla dolaze sa opcijom dodatnih igara, pružajući igračima raznovrsnost i nove izazove, što čini svaku igru još zanimljivijom.

Izdržljivi Električni Pikado

Izdržljivost je ključna za dugotrajnu zabavu, stoga su naše električne pikado table napravljene od visokokvalitetnih materijala, osiguravajući izdržljivost i pouzdanost u svakoj igri.