Raznovrsnost naše ponude setova šerpi osigurava da ćete pronaći idealno rešenje za vaše kulinarske potrebe. Bilo da tražite šerpe za svakodnevnu upotrebu ili specijalizovane ekspres lonce za pripremu određenih jela, naš asortiman sadrži širok izbor kvalitetnih proizvoda. Setovi šerpi na akciji su posebno privlačni zbog svoje ekonomičnosti i kvaliteta. Izaberite između različitih materijala kao što su inox, keramika ili teflon, i različitih veličina i oblika, prilagođenih vašim kuhinjskim zahtevima. Opremite svoju kuhinju kvalitetnim setom šerpi koji će vam omogućiti pripremu raznovrsnih jela uz maksimalnu efikasnost i udobnost.

Brendovi koje preporučujemo

U kategoriji Šerpe lonci i poklopci u ponudi su proizvodi

Floria ZLN4610 expres lonac 7l

4.249,00  RSD 6.599,00  RSD

Floria ZLN1015 expres lonac 9l

4.349,00  RSD 6.599,00  RSD

Floria ZLN5617 expres lonac 12l

5.599,00  RSD 8.599,00  RSD

Floria ZLN4627 expres lonac 5l

3.999,00  RSD 5.999,00  RSD

Floria ZLN4045 šerpe set 6 delova

7.399,00  RSD 9.999,00  RSD

Floria ZLN1167 šerpe set 12 delova

9.299,00  RSD 14.999,00  RSD

Idealno Posuđe za Svaku Kuhinju

Naši setovi šerpi su dizajnirani da zadovolje različite potrebe i stilove kuvarstva, nudeći vam izvrsnu funkcionalnost i dugotrajnost.

Materijali Visokog Kvaliteta

Ponuda uključuje šerpe izrađene od različitih materijala kao što su inox, keramika i teflon, obezbeđujući otpornost, dugotrajnost i lako održavanje.

Višestruka namena i Praktičnost

Setovi šerpi omogućavaju vam da imate različite veličine i oblike posuđa na raspolaganju, što je idealno za pripremu raznih vrsta jela, od jednostavnih do složenih recepata.

Akcijske Ponude

Nudimo izuzetne akcijske ponude na setove šerpi, pojedinačnih komada ili ekspres lonaca, pružajući vam mogućnost da nabavite kvalitetno posuđe po veoma pristupačnim cenama.

Ekspres Lonci - Brza i Efikasna Priprema Jela

Ekspres lonci su savršen izbor za brzu i zdravu pripremu jela. Zahvaljujući modernoj tehnologiji, omogućavaju kuvanje pod visokim pritiskom, što značajno skraćuje vreme pripreme hrane. U našoj ponudi nalaze se ekspres lonci različitih kapaciteta i dizajna, idealni za svaku kuhinju.

Visokokvalitetni Materijali i Sigurnost

Nudimo ekspres lonci izrađene od visokokvalitetnih materijala poput nehrđajućeg čelika, koji osiguravaju dugovečnost i lakoću održavanja. Takođe, naši lonci su opremljeni naprednim sigurnosnim funkcijama kako bi korišćenje bilo jednostavno i bezbedno.

Raznolikost Kapaciteta i Dizajna

Bilo da vam je potreban mali ekspres lonac za brze obroke ili veći model za pripremu obroka za celu porodicu, naša ponuda obuhvata različite veličine i dizajne, prilagođene svim vašim potrebama i stilovima kuvanja.