Konjići i njihalice predstavljaju omiljene igračke generacijama dece, nudeći ne samo zabavu, već i razvoj motoričkih veština i ravnoteže. Na Kliklak.rs, nudimo širok spektar ovih igračaka, od plišanih konjića klackalica do drvenih modela sa dodacima točkića i zvučnih efekata.
Naš izbor proizvoda uključuje raznovrsne dizajne, boje i veličine, omogućavajući roditeljima da pronađu idealnu igračku koja odgovara uzrastu i interesovanjima njihovog deteta. Pored klasičnih konjića za ljuljanje, nudimo i inovativne modele poput igračaka za jahanje i njihalica sa sedištima, koje pružaju bezbednu i uzbudljivu igru. Svaki proizvod je pažljivo odabran kako bi osigurao visok kvalitet i bezbednost za najmlađe, a pristupačne cene čine ove igračke dostupnima širokom krugu korisnika. Osim toga, konjići i njihalice su idealni za razvoj kreativnosti i mašte kod dece, dok ih istovremeno ohrabruju na aktivnu igru, što je ključno za zdrav fizički razvoj. Izaberite savršenu igračku za vaše dete na Kliklak.rs i obezbedite im nezaboravne trenutke zabave i radosti!

Brendovi koje preporučujemo

U kategoriji Konjići i njihalice u ponudi su proizvodi

Klackalica ( 130030 )

1.999,00  RSD 3.199,00  RSD

Plisani konj klackalica ( 11/56912 )

4.999,00  RSD 7.999,00  RSD

Dolu konj ( 070777 )

2.299,00  RSD 3.799,00  RSD

Raznovrsnost Dizajna

Naša kolekcija konjića i njihalica obuhvata različite stilove i dizajne, pružajući deci šansu da izaberu ono što najviše voli. Od tradicionalnih plišanih konjića do modernih drvenih sa raznim dodacima, svaki model je dizajniran sa misliju o zabavi i bezbednosti dece.

Plišani Konjići

Plišani konjići klackalice su meki i udobni, idealni za mlađu decu. Pored standardnih modela, neki dolaze sa dodatnim zvučnim efektima koji poboljšavaju iskustvo igre.

Drveni Modeli

Drveni konjići za ljuljanje nisu samo igračke, već i prelepi dekorativni elementi u dečijim sobama. Izrađeni su od kvalitetnog drveta i dizajnirani da traju, nudeći izdržljivost i dugotrajnu zabavu.

Inovativni Modeli

Nudimo i inovativne modele kao što su konjići sa točkićima, koji se mogu koristiti za vožnju, i multifunkcionalne njihalice koje kombinuju ljuljanje sa drugim aktivnostima, podstičući razvoj motoričkih veština.

Bezbednost i Kvalitet

Bezbednost vaše dece je naš prioritet. Svi naši proizvodi su testirani i prilagođeni uzrastu dece, sa posebnim naglaskom na stabilnost i izdržljivost, kako bi se osigurala sigurna igra.

Testiranje i Standardi

Svi konjići i njihalice su prilagođeni standardima bezbednosti, osiguravajući da su svi materijali i dizajni pogodni za dečiju upotrebu.

Kvalitet Materijala

Naši distributeri koriste samo visokokvalitetne materijale koji su dugotrajni i sigurni za dečiju kožu, osiguravajući da svaka igračka može izdržati brojne sate zabave.

Stabilnost i Izdržljivost

Naši proizvodi su dizajnirani da budu stabilni i izdržljivi, sprečavajući prevrtanje i osiguravajući dugotrajno zadovoljstvo u igri.