Neka soba za bebe bude najlepši deo vaše kuće! Nabavite sav nameštaj za bebe na vreme i dočekajte vašeg novog člana porodice kako dolikuje. Kliklak vam nudi najveći izbor bebi opreme po najpovoljnijim cenama uz najbržu dostavu u Srbiji. Poručite drveni krevetac za bebe i budite sigurni da će vaša beba imati siguran i čvrst san, pult za presvlačenje kao i ostala bebi oprema koja je potrebna tokom prvih meseci života vaše bebe.

Najbolji kreveci za bebe na jednom mestu po najpovoljnijim cenama!

Uz dobar krevetac za bebe tu je i dušek za krevetac vrhunskog kvaliteta i izrade, napravljen po najnovijim standardima. A kada se doda prelepa posteljina za bebe, za dečake ili devojčice, ćebence i jastuk, dobija se idealno mesto za miran san vašeg malog anđela. Putovanje sa bebom ne mora da bude noćna mora. Uz prenosivi krevetac za bebe možete putovati gde god poželite jer znate da će vašoj bebi biti udobno i prijatno.

Neka igra vaše bebe bude sigurna i bezbedna!

Neka se vaša beba igra bezbedno tokom celog dana. Ogradice za bebe su mesto gde će vaša beba bezbrižno i sigurno provoditi vreme. Tu su i prelepe ljuljaške i kolevke predivnih dezena u kojima će vaša beba obožavati da provodi vreme. A da biste u svakom trenutku bili sigurni da je vaša beba dobro, čak i kada niste pored nje, tu je bebi alarm i video nadzor. A kada beba počne da se kreće po kući samostalno, svaki komad nameštaja postaje potencijalna opasnost. Zato je tu zaštita za nameštaj za bebe koja će svima vama pomoći da uzivate i mirno posmatrate kako se vaše dete igra u kući.

novogodisnji-vauceri-kliklak
igra-kliklak-vaucer
igra-kliklak-vaucer
odlozeno-placanje-banca-intesa

KikkaBoo kolevka Noah Mint ( KKB22095 )

12.999,00  RSD 18.999,00  RSD