Na Kliklak-u nudimo širok spektar ručnih baterijskih lampi, idealnih za različite situacije. Od kućne upotrebe do profesionalnih zadataka, naše lampe pružaju efikasno i pouzdano osvetljenje. Odaberite između kompaktnih aku lampi, praktičnih naglavnih lampi, i mnogih drugih modela koji će osvetliti vaš prostor u svim uslovima.

U kategoriji Ručne - baterijske lampe u ponudi je 278 proizvoda:

Esperanza EOT003 Led lampa

1.149,00  RSD 2.099,00  RSD

Esperanza EOT001 Led lampa za glavu

1.949,00  RSD 3.199,00  RSD

Aku Lampe - Snaga i Dugotrajnost u Jednom

Naše akumulatorske lampe su dizajnirane da traju. Sa snažnom baterijom i visokokvalitetnim LED svetlom, one su savršene za rad u zahtevnim uslovima, bilo da se radi o gradilištu, radionici, ili kampovanju.

Naglavne Lampe - Praktičnost na Prvom Mestu

Za aktivnosti koje zahtevaju slobodne ruke, naše naglavne lampe su idealne. Opremljene su različitim modovima osvetljenja i udobne su za nošenje, što ih čini nezamenljivim delom opreme za planinarenje, kampovanje, ili bilo koju drugu aktivnost na otvorenom.

Ručne Baterijske Lampe - Pouzdan Izvor Svjetlosti

Naš asortiman ručnih baterijskih lampi obuhvata različite modele, od jednostavnih i lako prenosivih do naprednih s više funkcija. Ove lampe su idealne za hitne situacije, putovanja, ili jednostavno kao pouzdan pratilac u svakodnevnom životu.