Vrhunac šoping sezone 2023 sa Black Friday ponudama! Naša ekskluzivna ponuda za crni petak vam pruža priliku da uštedite do 70% na raznolikim kategorijama proizvoda. Od napredne tehnologije i najnovijih elektronskih uređaja do novogodisnjih ukrasa i bebi opreme - sve što vam je potrebno za nadogradnju životnog stila nalazi se ovde. Naša promo akcija nije samo posebna po povoljnim cenama, već i po kvalitetu i raznovrsnosti. Zaronite u svet neverovatnih ponuda i iskoristite sniženja koji se ne propuštaju za pametnu kupovinu!

novogodisnji-vauceri-kliklak

MMX Dečiji Traktor na pedale Zeleni

4.999,00  RSD 9.999,00  RSD
igra-kliklak-vaucer
igra-kliklak-vaucer
odlozeno-placanje-banca-intesa

Ergonomska stolica Webi office plus

15.999,00  RSD 22.999,00  RSD

Dečija guralica Ride 465 - plava

1.799,00  RSD 3.299,00  RSD

Deda mraz 90cm ( 42/70458 )

5.099,00  RSD 8.999,00  RSD

Kompas Skyoptics SOK-1094

499,00  RSD 1.250,00  RSD

Istražite Naše Crni Petak Ponude za Sve Vaše Potrebe

Na Kliklak.rs, Crni Petak znači širok spektar proizvoda sa neverovatnim popustima. Otkrijte našu bogatu ponudu i nađite sve što vam je potrebno.

Bebi Oprema na Crni Petak

Učinite brigu o najmlađima lakšom i lepšom uz naše Black Friday ponude na bejbi opremu. Od kolica, preko auto sedišta, do igračaka i odeće za bebe, pronađite sve što je potrebno za sreću vaših mališana po neverovatno niskim cenama.

Novogodišnji Ukrasi i Praznična Čarolija

Pripremite se za praznike uz naše Black Friday ponude na novogodišnje ukrase. Od svetlećih girlandi do elegantnih novogodišnjih jelki, Kliklak vam pomaže da unesete prazničnu atmosferu u vaš dom.

Igračke za Decu svih Uzrasta

Obogatite svet mašte vaše dece sa našim širokim asortimanom igračaka. Crni Petak na Kliklak.rs donosi sjajne popuste na igračke koje garantuju sate zabave i učenja.

Kancelarijska Oprema za Efikasniji Radni Prostor

Uredite svoj radni prostor sa stilom i funkcionalnošću. Iskoristite Black Friday ponude na kancelarijski nameštaj, tehničke uređaje i pribor koji će vam pomoći da budete produktivniji i organizovaniji.