U našoj ponudi na Kliklak.rs pronaći ćete baštenske stolove i stolice koji će uneti udobnost i stil u Vašu baštu. Bilo da tražite proizvode od plastike, ratana, stakla ili drugih materijala, imamo širok izbor modela koji će zadovoljiti sve Vaše potrebe i ukuse.

U kategoriji Baštenski stolovi i stolice u ponudi su proizvodi

Stolica-ležaljka 84x116x60 cm

3.999,00  RSD 6.999,00  RSD

Plastična stolica LINE zelena

6.499,00  RSD 9.999,00  RSD

Plastična stolica STOP siva

6.999,00  RSD 9.999,00  RSD

Plastična stolica LINE - R siva

6.999,00  RSD 9.999,00  RSD

Plastična stolica STOP žuta

6.999,00  RSD 9.999,00  RSD

Vrste Baštenskih Stolova i Stolica

Naša ponuda uključuje različite vrste baštenskih stolova i stolica, dizajniranih da odgovaraju različitim stilovima i potrebama. Od sklopivih stolova i stolica idealnih za male prostore do luksuznih garnitura za opuštanje, imamo sve što je potrebno za kompletno uređenje Vaše bašte.

Plastični Baštenski Nameštaj

Plastični baštenski nameštaj je praktičan, lagan za održavanje i dostupan u raznim bojama. Idealno rešenje za one koji traže ekonomične i funkcionalne opcije.

Ratan Baštenski Nameštaj

Ratan baštenski nameštaj nudi eleganciju i udobnost, savršen za stvaranje udobne i prijatne atmosfere u Vašem spoljašnjem prostoru.

Stakleni Baštenski Stolovi

Stakleni baštenski stolovi dodaju moderni dodir Vašem prostoru, idealni za one koji preferiraju savremen dizajn i žele da unesu dodatnu eleganciju u svoju baštu.

Kvalitet i Povoljne Cene

Na Kliklak.rs nudimo kvalitetne baštenske stolove i stolice po povoljnim cenama. Izaberite iz našeg velikog asortimana i stvorite savršen ambijent za opuštanje i druženje na otvorenom.