Trpezarijski nameštaj

Neka svaki trenutak proveden u trpezariji bude prijatan! Pored ukusne hrane vrlo je važno da imate i moderan trpezarijski nametaj. Nabavite najlepši i najudobniji nameštaj za trpezariju koji će biti potpuno po Vašem ukusu – pravougaoni ili okrugli trpezarisjki sto, stolice za trpezariju kao i najmodernije barske stolice mogu biti Vaše po najpovoljnijim cenama. Kliklak Vam pored proverenog kvaliteta nudi i brzu dostavu na kućnu adresu u celoj Srbiji.

Najmoderniji stolovi za trpezariju na jednom mestu!

Trpezarijski sto od medijapana, visokog kvaliteta i modernog dizajna daće Vašoj trpezariji potpuno nov sjaj. Na Vama je samo da odaberete veličinu i oblik koji odgovara Vašem prostoru i broju članova Vašeg domaćinstva. Neka cela porodica bude na okupu i neka Vaša trpezarija bude najdraže mesto okupljana svih ljudi koje volite. A kada ste već odabrali odgovarajući sto za trpezariju, vreme je da poručite trpezarijske stolice koje su pre svega udobne, zatim i vrhunskog dizajna koje će krasiti Vaš prostor.

Odaberite najmodernije barske stolice!

Neka uz Vaš šank budu najlepše barske stolice koje će dati Vašoj prostoriji moderan izgled. Na Vama je samo da izaberete boju i model – da li će to biti stolice za šank sa naslonom ili bez, plastične ili od eko kože sa naslonom za noge i podesivom visinom. U Našoj širokoj ponudi imate dovoljno modela da možete savršeno da uklopite i sto i trpezarijske stolice zajedno sa barskim stolicama i učinite Vaš životni prostor prelepim.

Barska stolica JB-02 33%
Barska stolica JB-02
 9.490 RSD
 6.290 RSD
Klub stolica E-07B PATCHWORK 15%
Klub stolica E-07B PATCHWORK
 19.990 RSD
 16.990 RSD
Trpezarijska stolica SEM BELA 36%
Trpezarijska stolica SEM BELA
 10.999 RSD
 6.999 RSD
Plastična stolica FLOWER - Crna 28%
Plastična stolica FLOWER - Crna
 5.990 RSD
 4.290 RSD
Trpezarijska stolica SMITH 22%
Trpezarijska stolica SMITH
 8.999 RSD
 6.999 RSD
Pogledaj rezultate 1 to 48 od 175