Na Kliklak, otkrijte bogat izbor jastuka i jastučnica koji će doprineti u značajnoj meri kvalitetu vašeg sna ili popodnevnog odmora. Izaberite iz naše kolekcije visokokvalitetnih i udobnih jastuka, dostupnih u različitim veličinama i materijalima od dekorativnih do anatomskih jastuka..

Brendovi koje preporučujemo

U kategoriji Jastuci i jastučnice u ponudi je 599 proizvoda:

Jastuk 50x70 ( 137048 )

759,00  RSD 1.599,00  RSD

Komforni Jastuci za Svakog

Bilo da tražite jastuke za spavanje, dekorativne jastuke ili specijalne ortopedske jastuke, naš asortiman nudi nešto za svakoga. Izaberite između memorijske pene, perja, sintetike i drugih materijala.

Tipovi i Specifikacije

Od standardnih dimenzija do prilagođenih opcija, nudimo jastuke koji odgovaraju svim potrebama. Naši jastuci su dizajnirani da pružaju podršku i udobnost tokom čitave noći.

Kvalitet i Trajnost

Svaki jastuk u našoj ponudi je napravljen od izdržljivih materijala, osiguravajući da zadrži oblik i udobnost dugi niz godina.

Jastučnice za Stil i Zaštitu

Naša kolekcija jastučnica nudi različite boje, uzorke i materijale. Odaberite jastučnice koje će upotpuniti izgled vaše spavaće sobe i zaštititi vaše jastuke.

Dizajn i Boje

Bilo da tražite jednobojne, šarene ili sa dezenima, naš asortiman jastučnica će zadovoljiti sve vaše stilističke preferencije.

Lako Održavanje

Nudimo jastučnice koje se lako peru i održavaju, otporne na skupljanje i bledenje boja, garantujući dugotrajnost i svež izgled.

Kontaktirajte nas za Više Informacija

Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili trebate savet oko izbora jastuka i jastučnica, slobodno se obratite našoj korisničkoj podršci. Naš tim će vam rado pomoći da pronađete idealne proizvode za vaš dom.