Za efikasne sastanke, prezentacije i organizaciju, izaberite iz našeg asortimana kancelarijskih tabli na Kliklak.rs. Naša ponuda uključuje magnetne bele table, interaktivne displeje, flipchart table i mnoge druge vrste, idealne za kancelarije, učionice i konferencijske sale.

Brendovi koje preporučujemo

U kategoriji Kancelarijske table u ponudi su proizvodi

Magnetna tabla ( 532407 )

919,00  RSD 1.999,00  RSD

Magnetne Bele Table - Višenamenska Upotreba

Naše magnetne bele table su idealne za crtanje, pisanje i prikazivanje. Dostupne su u različitim veličinama, od malih do velikih formata, savršene za bilo koji prostor.

Prilagodljivi Modeli za Svaku Potrebu

Otkrijte modele koji se lako prilagođavaju vašim potrebama, bilo da je reč o klasičnim zidnim modelima ili onima na točkićima za lako premeštanje.

Flipchart Table - Idealne za Sastanke i Radionice

Naše flipchart table su nezamenljive u sastancima i radionicama. Nudi se širok izbor modela, od mobilnih verzija na točkićima do standardnih statičnih modela.

Modeli sa Dodatnim Funkcijama

Izaberite modele sa dodatnim funkcijama kao što su podesive visine, dodatne površine za pisanje i lako sklapanje za skladištenje.

Interaktivne Table - Tehnološka Revolucija

Interaktivne table iz naše ponude donose tehnološku revoluciju u prezentacije i edukaciju. Ovi visokotehnološki modeli omogućavaju dinamične i interaktivne prezentacije.

Viewsonic Interaktivni Displeji

Viewsonic interaktivni displeji nude vrhunsku sliku i osjetljivost na dodir, što ih čini savršenim za interaktivno učenje i prezentacije.