Opremite svoj bicikl do poslednjeg detalja uz naš široki asortiman dodatne opreme za bicikle. Od ergonomskih gripova, traka volana, reflektujućih nalepnica, do nosača za bicikle - Kliklak.rs nudi sve što vam je potrebno za udobnu, sigurnu i stilizovanu vožnju.

Brendovi koje preporučujemo

U kategoriji Ostala oprema za bicikle u ponudi su proizvodi

Nalepnice za bicikl ( 160026 )

289,00  RSD 299,00  RSD

Livall nano cadence sensor

999,00  RSD 1.999,00  RSD

Trake za Volan

Otkrijte naš izbor traka za volan koje pružaju dodatnu udobnost i bolji grip tokom vožnje. Dostupne u različitim bojama i materijalima, lako ćete pronaći savršen stil za svoj bicikl.

Reflektujuće Nalepnice

Povećajte svoju vidljivost tokom noći sa našim reflektujućim nalepnicama. Jednostavne za postavljanje, one su odličan način da dodate sigurnosni element svojoj vožnji.

Nosači za Bicikle

Bez obzira da li vam je potreban zidni nosač za bicikl ili nosač za zadnji deo, naša ponuda uključuje različite tipove nosača koji će vam pomoći da optimalno iskoristite prostor.

Ergonomski Gripovi

Udobnost ruku tokom vožnje je neophodna. Izaberite iz naše ponude ergonomskih gripova koji smanjuju umor i pritisak, omogućavajući vam duže i udobnije vožnje.

Štitnici za Bicikl

Zaštite svoj bicikl od ogrebotina i oštećenja sa našim štitnicima za zadnju viljušku i ram. Izrađeni od kvalitetnih materijala, oni pružaju odličnu zaštitu i lako se postavljaju.