018/32-30-264 -- 060/5326006 -- 018/32-30-265 -- 060/5326001 -- 018/32-30-266 --  |  Prijavite se  |  Registrujte se

Kontaktirajte nas  |  Isporuka robe  |  Ovlašćeni servisi

  
  
  
  

Kreativne i edukativne igračke

  Kreativne i edukativne igračke razvrstane su po kategorijama. Pretražite kompletnu ponudu i odaberite igračku koja će podsticati kreativnost ujedno i edukovati vaše dete. Preko 3000 modela kreativnih i edukativnih igračaka dostupne su za poručivanje. Da li će to biti drvena igračka, plastična igračka ili kombinacija materijala to pretstavlja slatku muku svakom roditelju da odabere najoriginalniju i najkompletniju igračku za svoje dete. Bitna napomena da su sve igračke proizvedene po važećim standardima za očuvanje zdravlja i u potpunosti su bezbedne za vaše dete.
kreativne-i-edukativne-igracke
Što jednostavnija igračka podstiče veću kreativnost detetu!

Muzički instumenti, puzzle, slagalice ili nikada prevaziđene Kocke biće najlepši poklon detetu.
Dopustite im da sami slažu kako je njima logično, pokažite im kako se koristi ali nemojte insistirati da sve mora biti složeno po logici nas odraslih. Deca ispituju svet, uče uzročno posledične veze kroz igru i budite sigurni da ste napravili pravi potez kupovinom  jednostavne igrečke, izrađene od kvalitetnog materijala.

Podstičite dečiju društvenost na vreme, igre koje su obeležile naša detinjstva i sada su aktuelne stim što su prilagođene novijim generacijama.
Društvene igre donose nešto neprocenljivo Vašem detetu, donose nova prijateljstva, sate i sate provedene u priči, smejanju, zabavi, kao i prvim svađicama i pomirenjima sa drugarima.
Sve ovo omogućiće Vašem detetu da se formira u potpunu ličnost spremnu da prihvati izazove kakve odrastanje nosi sa sobom.

Kreativni setovi, setovi za izradu figura od plastelina, kinetičkog peska i ostali modularni setovi pružiće svakom detetu stimulanse koji su preko potrebni za pravilan razvoj mozga. Ovi setovi bili su i ostali najbolji način da zaokupe pažnju deteta, da pruže mogućnost da dete iskaže svoj potencijal i kroz igru podstakne svoju kreativnost.

Odaberite grupu iz koje Vam se čini da će  igračka najviše odgovarati ličnosti koju Vaše dete nosi u sebi i pregledajte na stotine raznoraznih ponuđenih igračaka. Na nama je da poručenu igračku isporučimo u što kraćem roku do adrese koju budete naveli.

  
  
  

Kategorije

  

  

Specijalne ponude

  

  

Brendovi

  

  

Mailing lista

 
Da li biste želeli da primate 1 mesečno obaveštenja o popustima, specijalnim akcijama i novim ponudama putem email-a?  


  

Iskustva korisnika

 

Odlicna saradnja, svaka preporuka!

Marina Micovic

Pogledajte ostala iskustva korisnika