Bez obzira da li se vozite noću ili po maglovitom danu, pravilna osvetljenost je ključna za vašu sigurnost. Na Kliklak.rs pronađite širok asortiman LED svetala za bicikle koji će vam osigurati vidljivost i zaštitu. Od prednjih svetala koja osvetljavaju put do zadnjih svetala koja čine da budete viđeni, imamo sve što vam je potrebno za bezbednu vožnju.

Brendovi koje preporučujemo

U kategoriji Svetla za bicikle u ponudi su proizvodi

Prednja Svetla

Osvetlite svoj put i osigurajte da vas drugi učesnici u saobraćaju lako uoče sa našim snažnim LED prednjim svetlima. Dostupni su modeli sa različitim nivoima osvetljenosti i režimima rada.

Zadnja Svetla

Zadnja svetla su neophodna kako bi vas drugi vozači videli u svim vremenskim uslovima. Izaberite iz naše ponude svetala sa visokim intenzitetom svetlosti i različitim režimima treptanja.

USB Punjiva Svetla

Za one koji često voze bicikl, USB punjiva svetla predstavljaju praktično rešenje. Jednostavno ih napunite i budite spremni za vožnju bez brige o baterijama.

Svetla za Točkove i Dodatna Oprema

Dodajte malo zabave i personalizacije vašem biciklu sa našim LED svetlima za točkove. Takođe, nudimo i razne nosače i dodatke za laku instalaciju svetala.

Sigurnost na Prvom Mestu

Uz pravilnu upotrebu biciklističkih svetala ne samo da ćete poboljšati svoju vidljivost, već i doprineti opštoj bezbednosti u saobraćaju. Izaberite kvalitetna svetla i budite sigurni u svakoj vožnji.