Naša kolekcija nosiljki za bebe pruža idealnu kombinaciju udobnosti i sigurnosti za vaše najmlađe. Izaberite između različitih stilova i brendova, uključujući praktične kengur nosiljke, kako biste osigurali da su vaša deca udobna i bezbedna dok ste u pokretu.

Brendovi koje preporučujemo

U kategoriji Nosiljke za bebe u ponudi je 112 proizvoda:

Gabesy Nosiljka za bebe - teget 805

2.599,00  RSD 4.599,00  RSD

Kengur Nosiljke

Kengur nosiljke su savršene za roditelje koji su stalno u pokretu. Nude jednostavnost korišćenja, ergonomsku podršku i bliskost između roditelja i deteta. Naše kengur nosiljke dolaze u različitim modelima, pružajući udobnost i sigurnost za vaše bebe.

Vrste Kengur Nosiljki

Otkrijte različite tipove kengur nosiljki koje nudimo, uključujući modele sa dodatnom podrškom za leđa i ramena, kao i one prilagođene za nošenje beba različitih uzrasta.

Prednosti Kengur Nosiljki

Kengur nosiljke pomažu u održavanju bliskosti između roditelja i deteta, pružajući istovremeno slobodu kretanja. One takođe olakšavaju svakodnevne aktivnosti dok držite svoje dete blizu.

Nosiljka za Bebe

Nosiljke za bebe su idealne za dugotrajno nošenje. Pružaju odličnu podršku i udobnost, kako za roditelje tako i za bebe. Naše nosiljke su dizajnirane da se prilagode kako vaše dete raste.

Izbor Materijala

Naše nosiljke su izrađene od visokokvalitetnih materijala koji su nežni za kožu vaše bebe i jednostavni za održavanje. Birajte između različitih boja i dizajna koji odgovaraju vašem stilu.

Podesivost i Praktičnost

Podesive trake i podrška za glavu osiguravaju da se nosiljka prilagođava rastu vašeg deteta, pružajući maksimalnu udobnost i podršku.