018/32-30-264 -- 060/5326006 -- 018/32-30-265 -- 060/5326001 -- 018/32-30-266 --  |  Prijavite se  |  Registrujte se

Kontaktirajte nas  |  Isporuka robe  |  Ovlašćeni servisi

  
  
  
  

Fitnes i teretana

Budite uvek u top formi! Za to Vam nije potrebno mnogo odricanja i novca, već samo dobra volja, čvrsta odluka da vodite zdrav i srećan život kao i kvalitetna fitness oprema. Ne morate da trošite novac na članarine u teretani kada možete imati kod kuće kvalitetne sprave za teretanu i koristiti ih kada god poželite. Izvajano i fit telo spremno za bazen ili plažu nije nedostižno. Uz kućne sprave za vežbanje dovešćete liniju do savršenstva mnogo brže nego što ste mislili.

Investirajte pametno! Ulažite u sebe i rezultati će biti vidljivi jako brzo!

Oprema za teretanu Vam je dostupna više nego ikada pre, zato iskoristite priliku i krenite sa sportskim aktivnostima. Fitness oprema je nešto od čega treba da krenete. Rukavice za teretanu čuvaju Vaše ruke kad se koriste tegovi, šipke i bučice, steznici su tu da vežbate bezbedno, dok pojas za mršavljenje može pomoći da rezltati vežbanja postanu mnogo brže vidljivi. Ako je bokserska vreća ono što želite da posedujete, tu su i odgovarajuće bokserske rukavice raznih boja i dimenzija. Ova sportska oprema je samo deo širokog asortimana koji imate u ponudi i koja može postati Vaša kada god to poželite.

Kućna teretana više nije ni san a ni luksuz! Oprema za fitness i teretanu je na klik od Vas!

Trake za trčanje, sprave za nordijsko skijanje i trenažeri mogu postati deo vaše kućne teretane bez velikih finansijskih odricanja. Fitness klupe za vežbanje, sprava za trbušnjake, step podloge i strunjače kao i razni tegovi sa čičkom za ruke i noge su takođe obavezni deo Vašeg treninga. A ako tegovi nisu ono što preferirate, tu su razni ekspanderi, opruge i elastične trake za vežbanje koje će dati fantastične rezultate i učiniti Vašu figuru savršenom. Sada nema više izgovora, postavite sebe na prvo mesto i krenite u nove pobede!

  
  
  

Kategorije

  


  

Mailing lista

 
Da li biste želeli da primate 1 mesečno obaveštenja o popustima, specijalnim akcijama i novim ponudama putem email-a?  


  

Iskustva korisnika

 

Ne mogu zaista naći mane u saradnji, sve najbolje!

Petar Golubovic

Pogledajte ostala iskustva korisnika