Za savršeno organizovan radni prostor, izaberite iz naše bogate ponude fascikli i registratora na Kliklak.rs. Naš asortiman uključuje sve od proširivih fascikli sa ručkama do praktičnih registratora, savršenih za svaku kancelariju ili domaću arhivu.

Brendovi koje preporučujemo

U kategoriji Fascikle i registratori u ponudi su proizvodi:

Typical, fascikla polumehanika, A4, žuta ( 480201 )

28,00  RSD 99,00  RSD
700,00  RSD / paket

Laf, kutija za arhiviranje, 80mm ( 479300 )

92,00  RSD 199,00  RSD
276,00  RSD / paket

Laf, kutija za arhiviranje, 100mm ( 479301 )

109,00  RSD 249,00  RSD
327,00  RSD / paket

Fascikle sa Više Pregrada - Efikasnost u Sortiranju

Naše proširive fascikle sa više pregrada su idealne za sortiranje i čuvanje dokumenata. Dostupne su u različitim bojama i dizajnima, pružajući organizaciju sa stilom.

PVC Organizatori za Maksimalnu Preglednost

Istražite naše PVC organizatore sa pregradama koji nude maksimalnu preglednost i lakoću pristupa vašim važnim dokumentima.

Registratori - Čuvajte Dokumente Sigurno

Naši registratori su dizajnirani da čuvaju vaše dokumente sigurno i organizovano. Sa različitim kapacitetima i veličinama, pronađite savršeni registrator za vaše potrebe.

Varijacije Registratora za Sve Vrste Dokumenata

Bilo da su vam potrebni registratori standardnih dimenzija ili specijalizovani modeli, naša ponuda zadovoljava sve vaše potrebe za arhiviranjem.

Praktični Pomoćnici za Svaku Kancelariju

Uz naše fascikle i registratori, vaš radni prostor će biti organizovaniji i efikasniji. Otkrijte praktične pomoćnike koji će transformisati vaš način rada i čuvanja dokumenata.

Kvalitet i Dizajn na Jednom Mestu

Odaberite iz naše ponude proizvoda koji kombinuju kvalitet i dizajn, omogućavajući vam da organizujete svoj radni prostor na efikasan i estetski prijatan način.