Brusilice su ključni alat u svakoj radionici. Na Kliklak.rs, nudimo širok asortiman brusilica, od električnih do aku modela, osiguravajući da imate pravi alat za svaki zadatak. Naše brusilice su pažljivo odabrane kako bi zadovoljile vaše potrebe u preciznosti, efikasnosti i kvalitetu. Pogledajte sve modele: Ugaonih, Vibracionih, Čeonih, Žirafa, Tračnih i još mnogo drugih.

U kategoriji Brusilice u ponudi su proizvodi

Tipovi Brusilica - Elektro i Aku

Električne Brusilice

Električne brusilice su snažne i pouzdane, idealne za intenzivne radove. Napajane iz mreže, ove brusilice nude kontinuiranu snagu i su odličan izbor za radionice i industrijske primene.

Akumulatorske Brusilice

Akumulatorske brusilice pružaju slobodu rada bez kabla. Savršene su za mobilne radove i pristup teško dostupnim mestima. One kombinuju praktičnost sa zadovoljavajućim performansama.

Vrste Brusilica

Ugaone Brusilice

Ugaone brusilice su izuzetno svestrane, koriste se za sečenje, brušenje i poliranje. One su neophodne u svakoj radionici zahvaljujući svojoj multifunkcionalnosti i raznovrsnosti upotrebe.

Vibracione Brusilice

Vibracione brusilice su idealne za glatko i fino obradu površina. One omogućavaju precizno brušenje i idealne su za obradu drvenih površina i drugih mekših materijala.

Žirafa Brusilice za Zid

Žirafa brusilice su specijalizovane za rad na vertikalnim površinama kao što su zidovi i plafoni. Ove br usilice pružaju efikasno brušenje velikih površina, posebno u suvozidnim radovima i pripremi zidova za slikanje ili tapetiranje.

Čeone Brusilice

Čeone brusilice se koriste za precizno i detaljno brušenje. Sa uskim i dugim vrhom, ove brusilice su idealne za rad na teško dostupnim mestima i finim detaljima.

Tračne ili Traksate Brusilice

Tračne brusilice su snažne i efikasne, idealne za brzo uklanjanje materijala. One su odlične za rad na većim površinama i pogodne su kako za drvo, tako i za metal.

Mini Brusilice

Mini brusilice su kompaktne i prilagodljive, savršene za detaljne i precizne radove. One su idealne za hobi projekte, finu obradu i obradu manjih predmeta.

Kvalitet i Sigurna Kupovina

Najpoznatiji Brendovi

Na Kliklak.rs nudimo brusilice od najpoznatijih brendova kao što su Bosch, DeWalt, i Ryobi. Odabirom ovih brendova, osiguravate visok kvalitet i pouzdanost alata.

Obezbeđen Servis

Kupovinom na Kliklak.rs, osiguravate i pouzdan servis. Uz svaku kupovinu brusilice, obezbeđujemo profesionalni servis i podršku, osiguravajući dugotrajan rad vašeg alata.

Najbolje Cene

Naša posvećenost pružanju najboljih cena osigurava da dobijete najviši kvalitet po najpovoljnijim uslovima. Pogledajte našu široku ponudu i uverite se u odličan odnos cena i kvaliteta.