Higijena i čišćenje

Neka Vaša kuća bude čista i bezbedna! Kliklak će Vam pomoći u tome jer nudimo sve što je potrebno za održavanje Vašeg doma po najpovoljnijim cenama. Širok asortiman proizvoda Vam pruža mogućnost da pronađete i odaberete baš ono što Vam je potrebno, i uz brzu dostavu će sve to biti Vaše u najkraćem mogućem roku. Očistite podove i prozore lako i jednostavno, uz kvalitetne četke, sunđere, mopove i magične krpe za brisanje prašine. Odložite svoj otpad u kante za đubre ili kontejnere. Zatim pređite na srećivanje svog veša uz kvalitetne sušilice i daske za peglanje. I kada sve posredite, postavite zamke za štetočine kako bi cela porodica spavala mirno i bezbedno.

Čišćenje kuće nikad nije bilo brže i jednostavnije!

Nabavite sve što vam je potrebno za održavanje čistoće Vašeg doma. Neka kuća uvek blista uz kvalitetne mopove, zogere, metle i četke za sakupljanje prašine. Uz ove proizvode čišćenje podova je lako i jednostavno. Staklene površine nikada nisu bile čistije, jer sada imate specijalne čistače za staklo i prozore. Za sav otpad tu je kanta za đubre kao i prastični kontejner. Neka se sve sija, nabavite sve što Vam je potrebno a da ne morate da izlazite iz kuće. Poručite sunđere i krpe za prašinu ili sudve, i budite sigurni da ste odabrali najbolje.

Ne brinite više o održavanju garderobe!

Neka Vaša garderoba uvek bude uredna. Nabavite kvalitetne sušilice za veš koje mogu stajati na terasi ili gde god su Vam potrebne. A da bi se veš brže osušio, nudimo najpovoljnije električne sušilice na tržištu. Na Vama je samo da odaberete odgovarajući model. A kada se veš osuši, vreme je da ga uredno ispeglate – daska za peglanje visokog kvaliteta i dimenzija koje Vam odgovaraju može biti Vaša u samo par klikova. Sada je vreme da kuću učinite bezbednom i bez bilo kakvih štetočina. Nabavite uređaje protiv insekata, miševa, krtica i ostalih živtinja koje mogu ugroziti zdravlje Vaše porodice.

Kanta za smeće 240 litara H 20%
Kanta za smeće 240 litara H
 5.999 RSD
 4.799 RSD
Pogledaj rezultate 1 to 48 od 1351