Spremni za duge vožnje ili brze izlete na biciklu? Na Kliklak.rs pronađite sve što vam je potrebno da ostanete hidrirani i da sve vaše sitnice budu na dohvat ruke. Od praktičnih boca za vodu do funkcionalnih torbica, opremite svoj bicikl za maksimalnu udobnost i efikasnost.

Brendovi koje preporučujemo

U kategoriji Boce za vodu i Torbice u ponudi su proizvodi:

Boce za Vodu

Budite hidrirani tokom svih vaših biciklističkih aktivnosti sa našim izborom boca za vodu. Dostupne u različitim veličinama i dizajnima, naše boce su idealne za sve tipove biciklista.

Torbice za Bicikl

Sigurno čuvajte svoje lične stvari, alate i druge neophodne predmete u jednoj od naših torbica za bicikl. Odaberite između različitih stilova i kapaciteta koji najbolje odgovaraju vašim potrebama.

Držači za Boce

Ne zaboravite na držače za boce kako biste svoju bocu za vodu imali uvek pri ruci. Naš asortiman uključuje različite modele koji se lako montiraju na vaš bicikl.

Torbice Ispod Sedišta

Za dodatni prostor za skladištenje, izaberite jednu od naših torbica koje se montiraju ispod sedišta. One su savršene za nošenje alata, rezervnih guma ili bilo koje druge opreme koja vam može biti potrebna.

Aluminijumske Boce

Pored tradicionalnih plastičnih boca, nudimo i širok izbor aluminijumskih boca koje su dugotrajne i idealne za očuvanje temperature vaših napitaka.