Neka prostorije u kojima boravite uvek budu prijatne. To ćete postići dobrom klimatizacijom uz podešavanje temperature koja Vam najviše odgovara. Inverter klima uređaji su tu da brzo ohlade ili zagreju prostoriju kada god je to potrebno. Na Vama je samo da odaberete omiljenog proizvođača i ogovarajući model kao i boju koja će se idealno uklapati u enterijer. Prenosna klima ili takozvana pokretna klima je idealno rešenje za svaku prostoriju, gde god Vam je u tom trenutku potrebna. Stoni, kao i plafonski ventilatori takođe mogu biti savršeni za vrele letnje dane.

Uživajte u korišćenju klima uređaja bez ikakvih štetnih uticaja po Vaše zdravlje!

Ako je Vaš klima uređaj na mestu koje Vama ne odgovara u potpunosti jer je hladan vazduh usmeren prema Vama, postoji jednostavno rešenje za Vaš problem. To je usmerivač vazduha koji se postavlja vrlo lako i jednostavno na Vaš klima uređaj, za samo par minuta. Na ovaj način štitite sebe i svoju porodicu od bilo kakvih posledica. Kada ste već rešili taj problem potrudite se i da vazduh u prostorijama bude bez štetnih bakterija. Sredstvo za čišćenje klima uređaja je nephodno da biste vazduh u prostojirama učinili kvalitetnim.

Ostali ste bez daljinskog upravljača? Univerzalni daljinski upravljač za klima uredjaje je pravi spas!

Neka zima postane Vaše omiljeno godišnje doba! Uz adekvatna grejna tela, hladni dani više nisu problem. Uljani radijatori i grejalice svih oblika, dimenzija i jačina Vam uvek mogu biti pri ruci. Grejalica za kupatilo je idealno rešenje za sve koji ne poseduju radijator u kupatilu. Najbolje rešenje koje zauzima najmanje prostora je kupatilska zidna grejalica. Keramička, kvarcna grejalica, kalorifer ili konvektorska grejalica? Na Vama je da odaberete. Svaka od njih će se savršeno uklopiti u Vaš enterijer, a najviše od svih električni panel radirator. A ako želite romantičnu atmosferu u svom domu, tu je i elektricni kamin koji će svojim dizajnom ulepšati Vaš životni prostor.

igra-kliklak-vaucer
igra-kliklak-vaucer
Supra kalorifer fh-465 ( 22420 )
1.399,00  RSD 2.499,00  RSD
web-krediti-raiffeisen-bank