Da li vam je potreban kvalitetan kabl za povezivanje, praktičan adapter za vaše uređaje ili kontroler za igre? Kliklak.rs nudi široku paletu proizvoda koji će zadovoljiti sve vaše tehničke potrebe. Od HDMI kablova koji podržavaju 4K rezoluciju do adaptera koji omogućavaju brzu i efikasnu konverziju signala, naša ponuda je dizajnirana da obezbedi pouzdanost i visoke performanse.

U kategoriji Kablovi, adapteri i kontroleri u ponudi su proizvodi:

USB Printer kabl

250,00  RSD 300,00  RSD

Gembird USB videograbber UVG-002

1.499,00  RSD 2.499,00  RSD

Širok izbor kablova

Pronađite idealan kabl za svaku situaciju u našem bogatom asortimanu. Bilo da vam je potreban USB kabl za sinhronizaciju i punjenje, Ethernet kabl za stabilnu mrežnu konekciju ili specijalizovani audio kabl, naša ponuda obuhvata sve vrste i dužine kablova.

Adapteri za svaki uređaj

Naši adapteri osiguravaju kompatibilnost između različitih uređaja i konekcija, omogućavajući vam da maksimalno iskoristite svoju opremu. Bilo da je reč o HDMI na VGA konverterima, USB-C hubovima ili adapterima za mrežne veze, kod nas ćete pronaći pravo rešenje.

Kontroleri za nezaboravno igranje

Za ljubitelje video igara, nudimo izbor kontrolera koji će transformisati vaše igranje. Izaberite između žičanih i bežičnih modela koji pružaju preciznost, udobnost i odzivnost, za najbolje moguće iskustvo igranja.

Nemojte propustiti priliku da iskoristite naše aktuelne akcije i nabavite kvalitetne kablove, adaptere i kontrolere po neverovatno povoljnim cenama. Posetite Kliklak.rs i pronađite sve što vam je potrebno za savršeno tehničko iskustvo.