U našoj ponudi kanti za smeće možete pronaći različite vrste kanti koje su idealne za svaku kuću, stan, kancelariju ili javni prostor. Naša kolekcija uključuje različite modele - od klasičnih kanti za otpatke do modernih, ekološki prihvatljivih kontejnera. Bez obzira da li vam je potrebna mala kanta za kuhinju, veći kontejner za baštu ili specijalizovane kante za reciklažu, imamo sve što vam je potrebno.

Razumemo važnost održavanja čistoće i urednosti, te nudimo proizvode koji su ne samo funkcionalni, ali i estetski privlačni. Naš asortiman obuhvata proizvode od renomiranih proizvođača, obezbeđujući dugotrajnost i kvalitet. Kante za smeće dostupne na Kliklak.rs su napravljene od visokokvalitetnih materijala, otpornih na oštećenja i lako se čiste, što ih čini idealnim rešenjem za svako domaćinstvo i poslovni prostor.

U kategoriji Kante i kontejneri za đubre u ponudi su proizvodi

Kanta za smeće 240 litara H

4.999,00  RSD 6.999,00  RSD

Lindo korpa za papir ( 19760 )

179,00  RSD 399,00  RSD

Lindo korpa za ves 40lt ( 19779 )

859,00  RSD 1.499,00  RSD

Kontejner za otpatke 660 litara - Braon

20.999,00  RSD 25.999,00  RSD

Tipovi Kanti za Smeće

U našoj ponudi ćete pronaći različite tipove kanti za smeće, dizajnirane da zadovolje specifične potrebe i preferencije. Svaki tip ima svoje jedinstvene karakteristike i prednosti.

Mali Kućni Modeli

Mali kućni modeli kanti su savršeni za kuhinje, kupatila i male kancelarije. Ovi modeli su kompaktni i lako se uklapaju u manje prostore. Često dolaze sa poklopcem koji sprečava širenje mirisa i održava higijenu.

Kontejneri za Reciklažu

Kontejneri za reciklažu su neophodni za savremena domaćinstva i poslovne prostore koji teže očuvanju životne sredine. Ovi modeli su obično veći i imaju više odeljaka za odvajanje različitih vrsta otpada.

Veliki Spoljni Kontejneri

Za veće potrebe, kao što su dvorišta, zajednički prostori zgrada i poslovni prostori, nudimo velike spoljne kontejnere. Ovi kontejneri su dizajnirani da izdrže različite vremenske uslove i veće količine otpada.