018/32-30-264 -- 060/5326006 -- 018/32-30-265 -- 060/5326001 -- 018/32-30-266 --  |  Prijavite se  |  Registrujte se

Kontaktirajte nas  |  Isporuka robe  |  Ovlašćeni servisi

  
  
  
  

Knjige

Knjiga je najplepši i najvredniji poklon kojim možete obradovati sebe i Vama drage osobe. U zavisnosti od sfere interesovanja, možete s lakoćom pronaći knjigu koju želite, jer su sada konačno sve na jednom mestu. Najpopularniri romani domaćih i stranih autora su samo na klik od Vas. Naučne enciklopedije, knjige za decu, naučna fantastika, edukativne knjige ili svetski bestseleri? Na Vama je samo da odaberete omiljeni žanr i da se smestite udobno i uživate.

Obradujte svoje najmlađe i usadite im ljubav prema knjizi!

Neka Vaše dete postane pravi mali naučnik! Uz edukativne knjige i naučne encikloedije za decu, Vaši mališani mogu proširiti svoje vidike i naučiti mnogo o istoriji, biljnom i životinjskom svetu oko nas. Priuštite im kvalitetne ilustrovane knjige najpoznatijih svetskih autora i budite sigurni da ste postavili siguran temelj za njihovu svetlu budućnost. Za nešto starije, tu su fantastični tinejdž romani koji će im ubrzo postati najbolja zabava u slobodno vreme.

Provedite svoj odmor na plaži uz najlepše romane stranih i domaćih pisaca!

Zaplovite u čaroban svet pisane reči! Leto i plaža ne bi imali tu draž da uz sebe nemate i svoju omiljenu knjigu. Trileri, drame ili najlepši ljubavni romani svih vremena? Autobiografije poznatih muzičara ili popularna psihologija? Na Vama je da odlučite samo koju ćete knjigu poneti sa sobom. A tokom zime, nek Vaše idealno provedeno popodne bude uz dobru knjigu omiljenog Vam pisca. Samo poželite i primerak knjige biće ubrzo u Vašim rukama!

  
  
  

Kategorije

  


  

Mailing lista

 
Da li biste želeli da primate 1 mesečno obaveštenja o popustima, specijalnim akcijama i novim ponudama putem email-a?  


  

Iskustva korisnika

 

Odlicna saradnja!

Milica Miladinović

Pogledajte ostala iskustva korisnika