Sunčani dani su idealni za sport i rekreaciju na otvorenom! Iskorstite svaki trenutak da ga provedete napolju i uživate u svežem vazduhu. Svaki vid vežbanja u prirodi ima daleko veći učinak od bavljenja fizičkim aktivnostima u zatvorenim prostojirama. To je i idealna prilika da brinete o sebi a da provodite kvalitetno vreme sa svojom porodicom i prijateljima. Pitate šta Vam je potrebno za to, a odgovor je i više nego jednostavan - BICIKL. Vožnja bicikla poboljšava Vašu kondiciju i utiče pozitivno na srce i pluća. Osećati se zdravo i fit više nije nedostižno uz Vaše novo prevozno sredstvo. Zaboravite za gradske gužve i vožnje javnim prevozom, bicikl je ono što Vam je od uvek bilo potrebno za zdrav i srećan život!

Bicikla ili bicikl? Pitanje je sad!

Bicikli su idealni za sve generacije, zato nabavite sebi sportski bicikl vrhunskog kvaliteta i dizajna po veoma povoljnim cenama. A svoje mališane obradujte tako što ćete im pokloniti fantastične bicikle za decu u raznim bojama. Dečiji bicikl za devojčice i dečake je sastavni deo srećnog detinjstva. A tu su i raznobojni trotineti za decu sa njihovim omiljenim crtanim junacima koje će prosto obožavati. A za Vaše najmlađe, tu su tricikli guralice za decu bez kojih nećete moći da zamislite izlazak u šetnju.

Budite aktivni i živite zdravo!

Vožnja rolera je posebno uživanje koje morate priuštiti sebi i svojim najdražima. Fantastične rolšue i roleri u svim bojama i dimenzijama za sve uzraste su na jednom mestu. A da bi vožnja bila bezbedna tu su i kacige i štitnici, kao i ostala dodatna oprema za rolere koja Vam može biti od pomoći. Skejtbord voze odvažni i oni koji žele da se razlikuju od ostalih. Ako ste jedan od njih onda ste na pravom mestu gde se mogu naći skejtbordovi koji će ostaviti bez daha sve oko Vas. Hoverboard ili balans skuter je ono što svako želi da poseduje, bež obzira na godine. Sada Vas samo jedan klik deli od njega.

Spremni za zimske čarolije?

Zima ima posebnu draž kada ste na ledu! Priuštite sebi nove klizaljke jer je to dugoročna investicija koja će Vas služiti godinama i činiti da se osećate udobno i bezbedno. Sanke za decu ne moraju biti srebrne i tanke da bi Vaši mališani uživali u snežnim čarolijama. Izbor je veliki, na Vama je samo da odaberete prave sanke i uživate!

U kategoriji Bicikli i rekreacija u ponudi su proizvodi

BMX Euro Bicikl za decu 12" - Pink

7.699,00  RSD 11.999,00  RSD

BMX Euro Bicikl za decu 16" - Plavi

9.499,00  RSD 13.999,00  RSD

BMX Euro Bicikl za decu 12" - Plavi

7.699,00  RSD 11.999,00  RSD

BMX Euro Bicikl za decu 16" - Pink

9.499,00  RSD 13.999,00  RSD