Osvetlite svoje dvorište modernim i energetski efikasnim rešenjima. Naša paleta proizvoda uključuje solarne svetiljke i spoljne zidne lampe koje pružaju idealnu kombinaciju funkcionalnosti i stila.

Brendovi koje preporučujemo

U kategoriji Rasveta za dvorište u ponudi je 572 proizvoda:

Kandelaber sa LED diodama ( 17110 )

1.799,00  RSD 2.799,00  RSD

Home solarna baštenska lampa ( MX809 )

369,00  RSD 699,00  RSD
4.428,00  RSD / paket

Tipovi Spoljnih Svetiljki - Raznolikost i Prilagodljivost

Istražite različite vrste spoljnih svetiljki koje nudimo, dizajnirane da odgovore na svaku potrebu i uklopiti se u različite stilove dvorišta i bašti.

Zidne Spoljne Svetiljke - Elegancija na Zidovima Vašeg Doma

Zidne spoljne svetiljke predstavljaju idealno rešenje za osvetljenje ulaza, terasa ili baštenskih staza. One dodaju sofisticiranost i toplo osvetljenje vašem spoljnom prostoru.

Plafonske Spoljne Svetiljke - Svetlo sa Visine

Plafonske spoljne svetiljke su odlične za osvetljavanje natkrivenih prostora poput verandi ili pergola. Nude jednoliko i široko osvetljenje, savršeno za druženja na otvorenom.

Podne Spoljne Svetiljke - Akcent na Stazu i Baštu

Podne spoljne svetiljke su ne samo funkcionalne već i dekorativne. Idealne su za isticanje lepote baštenskih putića, cvetnih leja ili dodavanje akcenta na zelene površine.

Solarna Svetiljka - Ekološki i Ekonomični Izbor

Otkrijte prednosti solarne rasvete za vaš vrt i dvorište. Naše solarne svetiljke su dizajnirane da pruže dugotrajno osvetljenje bez dodatnih troškova za električnu energiju.

Staklena Kugla - Elegancija i Efikasnost

Model 'Solarna baštenska lampa - staklena kugla' donosi jedinstvenu estetiku i efikasnost, idealan za stvaranje ugodne atmosfere u vašem spoljnom prostoru.