Kupujte iz topline svog doma i obezbedite sebi najkvalitetnije televizore na tržištu! Poručite Smart TV ili Android LED TV po najpovoljnijoj ceni u Srbiji uz najbržu isporuku na celoj teritoriji države. Tu je i dodatna oprema, kao što je nosač za tv, sobne antene za televizore, univerzalni daljinski upravljači, 3D naočare kao i sredstva za održavanje ekrana vašeg omiljenog kućnog uređaja.

Najjeftiniji televizori na jednom mestu!

Ako provodite dosta vremena ispred televizora, onda učinite sebi ugođaj i kupite Smart TV u full HD rezoluciji koja će dati posebnu dimenziju uživanja u gledanju filmova i ostalog omiljenog TV sadržaja. Kad su u pitanju Kliklak televizori akcija je konstantna. Na Vama je samo da odaberete omiljenog proizvođača Smart i Android TV-a, kao što je LG Samsung, Sony, Philips, Tesla, Adler, Sharp i mnogi drugi. Odaberite željenu dimenziju svog novog televizora i uživajte uz kristalnu sliku i još bolji zvuk.

Online kupovina televizora je uvek brza i jednostavna uz Kliklak!

Kada odaberete svoj novi Smart TV, vreme je da bezbedite i druge stvari koje su potrebne da bi uživanje bilo potpuno. Kad je u pitanju držač za TV, kvalitet je i više nego bitan. Jer treba da bude pouzdan i stabilan za Vaš novi LCD televizor. Odaberite svoj nosač televizora prema dimenzijama Vašeg novog TV-a. Tu su i sobne antene za TV kao i univerzalni daljinski upravljači, 3D naočare i sredstva za čišćenje ekrana i sve ostalo što je potrebno da bez problema pratite omiljene filmove i serije. Birajte pametno kada je prodaja televizora u pitanju, birajte Kliklak.

U kategoriji Televizori i oprema u ponudi su proizvodi

FOX LED TV 32DLE642 FREM LESS

17.990,00  RSD 20.989,00  RSD