Leto počinje kada Vi odlučite! Obezbedite sebi i svojoj porodici sve što je potrebno kako biste spremni dočekali vrele letnje dane. Svaki dan može biti kao na moru uz kompletnu opremu za dvorište. Da biste napravili pravi mali akva park pored kuće ili vikendice, tu su fenomenalni montažni bazeni sa pumpom i pratećom opremom za održavanje, kao i dečiji bazeni za kupanje i igraonice. To je najbolji način da se osvežite i provedete kvalitetno vreme sa svojom porodicom i prijateljima kada god poželite.

Priprema za putovanje više ne mora biti uzrok glavobolje - sve za plažu je na jednom mestu!

Krećete na put sa svojom porodicom a više niste sigurni koja je to oprema za plažu koja Vam je neophodna? Krenite od udobne obuće - japanke za žene i muškarce kao i dečije papuče su tu da omoguće lak i siguran korak. Dušeci na naduvavanje, daske za surfovanje, kao i pištolji i igračke za vodu su neophodna operma za plažu koja će Vašim najmlađima boravak na plaži učiniti zabavnim i prijatnim.

Sve za plažu je spremno!


Sve za Plažu za Celu Porodicu|Oprema za Plažu i More


Putovanje može da počne! Opustite se u hladovini koju pravi Vaš novi suncobran dok ispijate omiljeno piće na plaži. Za Vas više nema brige jer ste obezbedili svojoj prodici sve za plažu što im je potrebno da bi se zabavili i bili bezbedni. Uz kantice i lopatice za plažu Vaši mališani mogu provodti sate i sate igrajući se u pesku, a kada su u vodi, tu su daske za plivanje, leptirići i šlaufi koji im omogućavaju da bez straha nauče da plivaju. Sada možete krenuti u istraživanje podvodnog sveta koje nije moguće bez maske za plivanje i peraja. Nabavite sve to na vreme, jer je sigurna investicija koja ce Vas služiti dugi niz godina.

Brendovi koje preporučujemo

U kategoriji Sve za plažu u ponudi su proizvodi

Intex Bebi bazen Koš ( 58504 )

599,00  RSD 1.099,00  RSD