Da li ste spremni da podignete svoje biciklističko iskustvo na viši nivo? Na Kliklak.rs nudimo širok spektar brzinomera i ostalih gedžeta koji će vam pomoći da pratite svoje performanse, navigirate sa lakoćom i uživate u svakoj vožnji. Od brzinomera sa GPS funkcijom do bežičnih uređaja, pronađite idealan dodatak za svoj bicikl.

Brendovi koje preporučujemo

U kategoriji Brzinomeri i ostali gedžeti u ponudi su proizvodi

Brzinomeri sa GPS-om

Otkrijte naše napredne GPS brzinomere koji ne samo da prate vašu brzinu, već i udaljenost, vreme vožnje, kao i pružaju detaljne mape vaših ruta. Savršeni su za ozbiljne bicikliste koji žele da analiziraju svoje performanse.

Bežični Brzinomeri

Uživajte u jednostavnosti bežičnih brzinomera koji omogućavaju laku instalaciju bez potrebe za zamornim kablovima. Sa preciznim merenjem i lako čitljivim ekranima, nikada nije bilo lakše pratiti vaše vožnje.

Ergonomske Ručice Kočnica

Nadogradite svoj bicikl sa našim ergonomskim ručicama kočnica koje nude bolju kontrolu i udobnost. Dizajnirane da smanje umor i povećaju efikasnost kočenja, one su idealne za duge vožnje.

Igpsport GPS Ciklo Kompjuteri

Za tehnološki napredne bicikliste, naši Igpsport GPS ciklo kompjuteri nude sveobuhvatno praćenje vaših vožnji uz mogućnost povezivanja sa vašim pametnim telefonima za dodatne analize i funkcije.

Sigma Kilometar Satovi

Sigma kilometar satovi dolaze u različitim bojama i nude širok spektar funkcija, uključujući praćenje brzine, udaljenosti i vremena vožnje. Odaberite model koji najbolje odgovara vašim potrebama i stilu vožnje.