Pronađite idealnu memorijsku karticu za vaše potrebe u našem širokom asortimanu. Od micro SD, SDHC, SDXC, SDSQXCD i SDCS2 kartica, nudimo visokokvalitetne opcije za povećanje kapaciteta memorije vaših omiljenih uređaja.

Bez obzira na to da li ste standardni ili napredni korisnik kome je presudna veća brzina ili dodatna sigurnost, kod nas ćete pronaći memorijske kartice koje u potpunosti odgovaraju vašim zahtevima.

Brendovi koje preporučujemo

U kategoriji Memorijske kartice u ponudi su proizvodi:

Micro SD Kartica - Fleksibilnost i Prenosivost

Naše micro SD kartice su savršene za proširenje memorije pametnih telefona, tableta, i drugih prenosivih uređaja. One su male, ali moćne, sa velikim kapacitetima skladištenja.

Visoka Brzina i Pouzdanost

Sve naše micro SD kartice nude brzu i pouzdanu pohranu podataka, osiguravajući da vaši fajlovi budu sigurno sačuvani i lako dostupni.

Micro SDHC Kartica - Idealna za Svakodnevnu Upotrebu

Micro SDHC kartice pružaju optimalan balans između cene i performansi, idealne za svakodnevnu upotrebu u različitim digitalnim uređajima.

Kompatibilnost i Svestranost

Naše SDHC kartice su kompatibilne sa širokim spektrom uređaja, čineći ih svestranim izborom za različite potrebe skladištenja.

SDXC Kartica - Za Napredne Korisnike

SDXC kartice su dizajnirane za one koji traže maksimalni kapacitet i brzinu. Idealne su za profesionalne fotografe i snimatelje koji zahtevaju visoke performanse.

Ekstremne Brzine Čitanja i Pisanja

S našim SDXC karticama, doživite ekstremne brzine čitanja i pisanja, što omogućava brzo prebacivanje velikih fajlova i efikasno snimanje visokokvalitetnog video materijala.

SDSQXCD Kartice - Vrhunske Performanse za Profesionalce

SDSQXCD kartice su napravljene da zadovolje potrebe profesionalaca, nudeći izuzetnu brzinu i pouzdanost za naprednu upotrebu u fotografiji i videografiji.

Brzina i Efikasnost u Radu

Naše SDSQXCD kartice omogućavaju brzo snimanje i prenos podataka, čime se značajno povećava efikasnost u radu profesionalaca koji se oslanjaju na brze memorijske kartice.

SDCS2 Kartice - Pouzdan Partner u Skladištenju Podataka

SDCS2 kartice su idealne za korisnike koji traže visoku pouzdanost i konzistentnost u skladištenju podataka. One su savršen izbor za svakodnevnu upotrebu u različitim digitalnim uređajima.

Stabilnost i Sigurnost

Naše SDCS2 kartice garantuju stabilnost i sigurnost vaših podataka, pružajući spokoj kada je u pitanju čuvanje važnih fajlova.