Dobrodošli u svet bezgranične zabave i aktivnog života za vaše najmlađe! Naša ponuda trambolina za decu obuhvata različite dimenzije i modele, omogućavajući vam da pronađete savršeni izbor za vaše dvorište. Bez obzira da li tražite manju trambolinu prečnika 140cm za male prostore ili veće modele prečnika 183cm, 244cm, 305cm i više, mi imamo sve što vam je potrebno. Svaki model je dizajniran sa misijom da pruži maksimalnu zabavu uz vrhunsku sigurnost.

Razmislite o dodatnim opcijama kao što su loptice ili merdevine kako biste prilagodili trambolinu prema potrebama i interesovanjima vašeg deteta. Naše tramboline su ne samo zabavne, već i bezbedne, sertifikovane i odobrene za korišćenje, postavljajući kvalitet i sigurnost kao najviše prioritete. Pridržavajući se ograničenja za atestiranu nosivost, garantujemo maksimalnu sigurnost i dugovečnost proizvoda.

U kategoriji Tramboline u ponudi su proizvodi

Zamak igraonica Jump ( 48260 )

6.999,00  RSD 9.999,00  RSD

Širok Asortiman Modela i Dimenzija

Naša paleta trambolina nudi različite dimenzije, pružajući vam fleksibilnost pri odabiru idealne veličine. Od kompaktnih modela do velikih trambolina, svaki proizvod je dizajniran da pruži maksimum uživanja i sigurnosti.

Manje Dimenzije

Idealne za manje prostore, naše tramboline manjih dimenzija su savršene za mlađu decu, nudeći sigurnu i kontrolisanu zabavu.

Veće Dimenzije

Za više prostora i stariju decu, naše veće tramboline pružaju više prostora za skakanje i veći kapacitet nosivosti, čineći ih idealnim za porodičnu zabavu.

Akcijske Ponude i Kombinacije

Otkrijte naše stalne akcijske ponude i kombinacije koje uključuju dodatke poput loptica ili merdevina, omogućavajući vam da personalizujete trambolinu prema interesovanjima i potrebama vašeg deteta.