Zašto se zadovoljiti običnom dekoracijom kada Uskrs može uneti pravi praznični duh u vaš dom? Kliklak vam predstavlja kolekciju uskršnje dekoracije koja će oplemeniti svaki kutak. Od figurica veselih zeka, preko šarenih uskršnjih jaja, do dekorativnih ovčica - naš asortiman je tu da ulepša vaše praznične trenutke.

U kategoriji Uskršnja dekoracija u ponudi su proizvodi:

Uskršnje Figurice

Neodoljive figurice zeka, jaja sa motivima i šarene ovčice čekaju da ožive vaš prostor. Napravite svoju uskršnju bajku sa detaljima koji raduju.

Zeka Koji Leži

Prepustite se čaroliji uskršnjih praznika uz figuricu zeka koji leži. Savršen dodatak za svaku policu ili sto, ovaj ukras će uneti toplinu i radost.

Uskršnja Jaja

Uskršnja jaja nisu samo simbol plodnosti i novog života, već i centralni dekorativni element svakog doma tokom Uskrsa. Izaberite iz naše raznolike kolekcije.

Dekorativni Setovi

Setovi dekorativnih ovčica i uskršnjih jaja u veselim bojama idealni su za stvaranje svečane atmosfere. Pogledajte našu ponudu i odaberite svoj omiljeni set.

Ovčice Set

Ulepšajte svoj dom setom simpatičnih ovčica. Ovaj set donosi duh proleća i Uskrsa u svaki kutak.

Uskršnja Jaja sa Kanapom

Dekorativna jaja sa kanapom pružaju rustičan, ali elegantan izgled. Obesite ih na grančice ili ih rasporedite po stolu za autentičnu uskršnju dekoraciju.

Venčići i Staklene Kugle

Zaokružite svoju uskršnju dekoraciju sa jedinstvenim venčićima i čarobnim staklenim kuglama. Svaki od ovih ukrasa dodaje poseban pečat proslavi.

Uskršnji Venac

Uskršnji venac na vratima dočekuje goste sa toplom dobrodošlicom, simbolizujući obnovu i zajedništvo.

Staklena Kugla Zeka

Prepustite se mašti uz vodenu kuglu sa motivom zeka. Ovaj ukras dodaje čaroliju vašem uskršnjem ambijentu.