Cenovnik dostave po kilaži

CENOVNIK DOSTAVE

A) Standardni troškovi - 350rsd po porudžbini


-  Cena isporuke je 350 din. Ukoliko poručite više proizvoda koje je moguće spojiti u jedan paket biće Vam naplaćena samo jedna usluga isporuke..
 - Da li poručili 1 ili 5 ili više proizvoda svejedno je, ukoliko mogu biti spakovani kao jedan paket cena dostave je tačno 350 dinara  i nije podložna promeni.
U ovu grupu spadaju kompletna bebi oprema (kolica, hranilice, sedište...), televizori, računari, mali kućni aparati, igračke kao i ostali proizvodi za koje je očigledno da su ispod 15 kg.

B) Nestandardni troškovi pojedinačnog proizvoda naznačeni na samom proizvodu

Ukoliko je kod proizvoda naznačeno da su troškovi za pojedninačni artikal, cena transporta se odnosi za samo taj artikal i nije moguće spajati troškove sa standardnim troškovima isporuke ostalih artikla. (Sistem će automatski obračunati troškove isporuke koji su prikazani na proizvodu)

U nastavku okvirna skala nestandardnih troškova:

- od 15kg do 20kg - dostava se naplaćuje 699 din. - (automobili za decu, sefovi, ... )
- od 20kg do 30kg - dostava se naplaćuje 999 din. - (bicikli, stolovi, garniture...)
- od 30kg do 100kg - dostava se naplaćuje 1.200 din. - (veš mašine, frižideri, šporeti, zamrzivači...)


C) Proizvodi nestandardnih dimenzija koje nismo u mogućnosti da predstavimo na samom artiklu:Kod pojedini artikli velikog i nestandardnog gabarita ( Drvena dečija igrališta, podrumski kotlovi i peći, stakleni stolovi... ) troškovi isporuke idu isključivo na upit i zavise od mase i lokacije za isporuku.
Kod ovih arikla umesto troškova isporuke naznačeno je "troškovi isporuke po upitu"
Ove pakete ne isporučuje brza pošta već se dostavljaju posebnim vozilom predviđenim za njihov transport.


Ukoliko poručujete telefonskim putem, biće vam naglašeno od strane operatera u koju grupu  spada proizvod za koji ste zainteresovani kao i cenu za njegovu dostavu.

Ukoliko poručujete dodavanjem u korpu i kreiranjem porudžbenice online, prilikom telefonske provere podataka od strane operatera takođe će vam naglasiti ukoliko vaša porudžbina prelazi u nestandardne troškove..

Bitna napomena je da kuriri dovoze robu do ulaza u kuću odnosno zgradu primaoca i nisu u obavezi da unose ove pakete u sam objekat.

NAŠA MISIJA JE SREĆAN I ZADOVOLJAN KUPAC !
POMOZITE NAM DA JE OSTVARIMO