Dečija vozila na akumulator i pedale

Priuštite svom detetu ono što ste oduvek želeli da posadujete kada ste bili dete. Dečiji motori i automobili na akumulator su san svih mališana i sada su konačno dostupni svima. Na Vama je samo da odaberete omiljeni model automobila koji nalikuje najlepšim automobilima koje viđate svakodnevno na ulicama. Traktori i autići na pedale su takođe sjajna stvar koja omogućava neograničenu zabavu.Ukoliko su Vaša deca isuviše mala za ove sjajne autiće, tu su guralice i tricikli u raznih boja i modela.

decija-vozila-automobili-motori-za-decuDečiji motori i automobili na akumulator su na Vašoj adresi uz samo par klikova!

Konačno ne morate da brinete za bezbednost Vaše dece. Automobili na akumulator za decu poseduju pojas, dok kožna sedišta obećavaju udobnost i komfor. Autom se takođe može upravljati pomoću daljinskog upravljača što Vas čini potpuno opuštenim dok Vaši mališani uživaju u vožnji. Ovi fantastični automobilići se mogu voziti po ravnim površinama kao što je asfalt i beton ali i po neravnim terenima poput trave i tvrde kamene površine. Traktori i autići na pedale su takođe fenomenalno rešenje za Vaše dvorište.

Autići na akumulator su najbolji za decu uzrasta od 3 do 8 godina!

Neverovatno je veliki izbor dečijih motora i automobila na akumulator u svim bojama i dimenzijama, zaista može biti jako teško da odaberete koji želite. Sve u svemu jedno je sigurno – svaki od dečijih automobila koji podseća na moderne automobile i džipove poseduje meke gume i sigurnosne pojaseve. Na Vama je samo da izaberete model koji poseduje led svetla, priključak za MP3, USB i SD karticu i mnogo toga što vaše mališane može oduševiti i učiniti da im baš kola na akumulator budu omiljena zanimacija koja će ih okupirati tokom čitavog dana. Na ovaj način Vaša deca vežbaju motoriku dok uživa
ju u vožnji, a i Vi se konačno možete opustiti i biti sigurni da ste Vašem detetu pružili srećno detinjstvo.

Pogledaj rezultate 1 to 48 od 331