Priuštite svom detetu ono što ste oduvek želeli da posedujete kada ste bili dete. Dečiji motori i automobili na akumulator su san svih mališana i sada su konačno dostupni svima. Na Vama je samo da odaberete omiljeni model automobila koji nalikuje najlepšim automobilima koje viđate svakodnevno na ulicama. Traktori i autići na pedale su takođe sjajna stvar koja omogućava neograničenu zabavu.Ukoliko su Vaša deca isuviše mala za ove sjajne autiće, tu su guralice i tricikli u raznih boja i modela.

Dečiji motori i automobili na akumulator su na Vašoj adresi uz samo par klikova!
Odloženo plaćanje 6 meseci - INTESA karticama

automobili-i-ostala-vozila-na-akumulator-kliklak

Preko 200 modela dostupnih za isporuku odmah!
POGLEDAJ PONUDU U NASTAVKU ISPOD!


Konačno ne morate da brinete za bezbednost Vaše dece. Automobili na akumulator za decu poseduju pojas, dok kožna sedišta obećavaju udobnost i komfor. Autom se takođe može upravljati pomoću daljinskog upravljača što Vas čini potpuno opuštenim dok Vaši mališani uživaju u vožnji. Ovi fantastični automobilići se mogu voziti po ravnim površinama kao što je asfalt i beton ali i po neravnim terenima poput trave i tvrde kamene površine. Traktori i autići na pedale su takođe fenomenalno rešenje za Vaše dvorište.

Autići na akumulator su najbolji za decu uzrasta od 3 do 8 godina!

Neverovatno je veliki izbor dečijih motora i automobila na akumulator u svim bojama i dimenzijama, zaista može biti jako teško da odaberete koji želite. Sve u svemu jedno je sigurno – svaki od dečijih automobila koji podseća na moderne automobile i džipove poseduje meke gume i sigurnosne pojaseve. Na Vama je samo da izaberete model koji poseduje led svetla, priključak za MP3, USB i SD karticu i mnogo toga što vaše mališane može oduševiti i učiniti da im baš kola na akumulator budu omiljena zanimacija koja će ih okupirati tokom čitavog dana. Na ovaj način Vaša deca vežbaju motoriku dok uživa
ju u vožnji, a i Vi se konačno možete opustiti i biti sigurni da ste Vašem detetu pružili srećno detinjstvo.

Brendovi koje preporučujemo

web-krediti-raiffeisen-bank

pretražite i ostalo:
OUTLET sekcija
Poslednji komadi i Artikli sa oštećenjem

*

* Outlet - artikli sa oštećenjem

* Poslednji komadi - Artikli na sniženju


* Pogledaj celokupnu ponudu

sigurna-kupovina-kliklak-webshop
odlozeno-placanje-6-meseci