018/32-30-264 -- 060/5326006 -- 018/32-30-265 -- 060/5326001 -- 018/32-30-266 --  |  Prijavite se  |  Registrujte se

Kontaktirajte nas  |  Isporuka robe  |  Ovlašćeni servisi

  
  
  
  

Higijena i zdravlje beba

Nega bebe po rodjenju je prioritet svim novopečenim roditeljima i vrlo je važno da bude na najvišem mogućem nivou. Kada je higijena, zdravlje i nega novorodjenčeta u pitanju bitno je da svi proizvodi koje koristite budu proverenog kvaliteta. Zato je potrebno da kozmetika za bebe bude najbolja i da prija vašoj bebi u potpunosti. Uz Kliklak, sada su svi potrebni proizvodi za negu bebe na jednom mestu: termofor za grčeve, digitalni toplomer, set za nokte, pumpica za nos, glodalice, pelene, noše i kadice za kupanje i sve ostalo što je potrebno u prvim mesecima života vaše bebe.

Higijena je uvek na prvom mestu!

Neka medicinski i higijenski pribor za bebe bude od renomiranih proizvođača. Mi nudimo široki spektar bebi opreme, kozmetike i uređaja po najpovoljnijim cenama. Na vama je samo da odaberete model i proizvođača, a na nama je da vam to dostavimo u najkraćem mogućem roku. Kozmetika za bebe u obliku poklon setova je fenomenalna ponuda za sve roditelje: pelene za bebe, vlažne maramice, gel za kupanje i bebi krema su sada na jednom mestu i ne morate više da brinete i kupujete pojedinačno sve što vam treba. A kada je kupanje u pitanju, tu su i prelepe kadice za bebe sa razim dodacima, kao i peškiri u raznim bojama i dezenima.

Zdravlje pre svega!

Kada je zdravlje vaše bebe u pitanju, uvek je bitno da imate kvalitetan digitalni toplomer. A ako je beba prehlađena, tu su pumpice za nos, kao i inhalatori za decu koji će pomoći da se vaša beba što pre oporavi. A kada dođe vreme da dete prestane da koristi pelene, tu su razne noše za dečake i devojčice kao i adapteri za wc šolju. A da bi vaše dete bilo samostalno, imamo za vas i hoklice kao i stepenik za dete, tako da može samo da pere ruke ili uzme šta mu je potrebno.

  
  
  

Kategorije

  

  
  

  

Mailing lista

 
Da li biste želeli da primate 1 mesečno obaveštenja o popustima, specijalnim akcijama i novim ponudama putem email-a?  


  

Iskustva korisnika

 

Magacinsko stanje i ponuda na sajtu Vam se ne podudaraju! Naručio sam bateriju na sajtu je bila u ponudi a sutra ste mi javili da je nema u magacinu!...

Stojan Bakovljev

Pogledajte ostala iskustva korisnika