Nega bebe po rodjenju je prioritet svim novopečenim roditeljima i vrlo je važno da bude na najvišem mogućem nivou. Kada je higijena, zdravlje i nega novorodjenčeta u pitanju bitno je da svi proizvodi koje koristite budu proverenog kvaliteta. Zato je potrebno da kozmetika za bebe bude najbolja i da prija vašoj bebi u potpunosti. Uz Kliklak, sada su svi potrebni proizvodi za negu bebe na jednom mestu: termofor za grčeve, digitalni toplomer, set za nokte, pumpica za nos, glodalice, pelene, noše i kadice za kupanje i sve ostalo što je potrebno u prvim mesecima života vaše bebe.

Higijena je uvek na prvom mestu!

Neka medicinski i higijenski pribor za bebe bude od renomiranih proizvođača. Mi nudimo široki spektar bebi opreme, kozmetike i uređaja po najpovoljnijim cenama. Na vama je samo da odaberete model i proizvođača, a na nama je da vam to dostavimo u najkraćem mogućem roku. Kozmetika za bebe u obliku poklon setova je fenomenalna ponuda za sve roditelje: pelene za bebe, vlažne maramice, gel za kupanje i bebi krema su sada na jednom mestu i ne morate više da brinete i kupujete pojedinačno sve što vam treba. A kada je kupanje u pitanju, tu su i prelepe kadice za bebe sa razim dodacima, kao i peškiri u raznim bojama i dezenima.

Zdravlje pre svega!

Kada je zdravlje vaše bebe u pitanju, uvek je bitno da imate kvalitetan digitalni toplomer. A ako je beba prehlađena, tu su pumpice za nos, kao i inhalatori za decu koji će pomoći da se vaša beba što pre oporavi. A kada dođe vreme da dete prestane da koristi pelene, tu su razne noše za dečake i devojčice kao i adapteri za wc šolju. A da bi vaše dete bilo samostalno, imamo za vas i hoklice kao i stepenik za dete, tako da može samo da pere ruke ili uzme šta mu je potrebno.

Brendovi koje preporučujemo

web-krediti-raiffeisen-bank
odlozeno-placanje-6-meseci
sigurna-kupovina-na-portalu-kliklak

pretražite i ostalo:
OUTLET sekcija
Poslednji komadi i Artikli sa oštećenjem

*

* Outlet - artikli sa oštećenjem

* Poslednji komadi - Artikli na sniženju


* Pogledaj celokupnu ponudu

sigurna-kupovina-kliklak-webshop
odlozeno-placanje-6-meseci