Dekorativne sveće i svećnjaci su više od običnog izvora svetlosti; oni su umetničko delo koje donosi toplinu i stil u svaki dom. U našoj kolekciji pronaći ćete različit izbor proizvoda, od klasičnih i elegantnih svećnjaka do modernih LED sveća koje pružaju bezbednost i dugotrajnost.

Svaki proizvod je pažljivo odabran kako bi zadovoljio različite ukuse i potrebe naših kupaca, obezbeđujući da svaki kutak vašeg doma sija posebnim tonom praveći atmosferu kakvu ste želeli. Pored toga, nudimo i aromatične sveće koje ne samo da osvetljavaju prostor, već i obogaćuju ga prijatnim mirisima, stvarajući relaksirajuće okruženje. Otkrijte kako naše dekorativne sveće i svećnjaci mogu transformisati vaš prostor, dodajući mu šarm i eleganciju.

U kategoriji Dekorativne sveće i svećnjaci u ponudi su proizvodi

Svećnjak 30cm ( 41-106000 )

899,00  RSD 2.199,00  RSD

Širok asortiman za svaki stil

Naša kolekcija uključuje različite stilove svećnjaka i sveća koje će se savršeno uklopiti u vaš enterijer. Od minimalističkih svećnjaka koji donose sofisticiranost, do bogato ukrašenih modela koji odišu luksuzom - kod nas možete pronaći idealan proizvod za svaki kutak vašeg doma.

Elegantni svećnjaci

Otkrijte našu paletu elegnatnih svećnjaka, idealnih za svečane večere ili kao deo svakodnevne dekoracije. Njihov sofisticiran dizajn čini ih savršenim dodatkom za svaku prostoriju.

LED sveće

LED sveće su savršen izbor za domove sa malom decom ili kućnim ljubimcima, nudeći sigurnost bez kompromisa na estetici. Naše LED sveće imaju realističan izgled plamena i dug vek trajanja.

Aromatične sveće

Aromatične sveće iz naše kolekcije obogaćuju vaš dom mirisima lavande, vanile ili svežeg pamuka, stvarajući atmosferu mira i opuštanja.

Najbolji kvalitet i pristupačne cene

U Kliklaku, kvalitet je na prvom mestu. Naši proizvodi su izrađeni od visokokvalitetnih materijala koji garantuju dugotrajnost i estetski izgled. Pored toga, naše cene su prilagođene da budu pristupačne, omogućavajući vam da ukrasite svoj dom bez kompromisa na kvalitetu i stilu.

Pristupačni luksuz

Naši proizvodi kombinuju visok kvalitet sa pristupačnim cenama, čineći luksuz dostupnim svima.

Dugotrajnost i održivost

Izaberite proizvode koji traju. Naše sveće i svećnjaci su dizajnirani da izdrže, obezbeđujući vam dugotrajnu upotrebu i zadovoljstvo.