Osigurajte toplu vodu u svakom trenutku uz našu široku ponudu bojlera. Bilo da tražite protočni bojler za brzo zagrevanje vode ili akumulacioni bojler za veće potrebe, na Kliklak.rs možete pronaći raznovrsne modele koji kombinuju efikasnost, pouzdanost i povoljne cene. Otkrijte naše najnovije ponude i izaberite bojler koji najbolje odgovara vašim potrebama.

Brendovi koje preporučujemo

U kategoriji Bojleri u ponudi su proizvodi:

Vox bojler WHM502

10.599,00  RSD

Midea bojler D100-20ED6 2 tank

33.799,00  RSD 36.990,00  RSD

Vox bojler WHSD65

14.599,00  RSD

Vox bojler WHSDB65

14.999,00  RSD

Vox bojler WHSDB80

16.299,00  RSD

Vox WHSM80 bojler

14.999,00  RSD

Protočni Grejači Vode

Uživajte u trenutnom zagrevanju vode sa našim protočnim grejačima. Idealan izbor za kuhinje i manje kupatila, ovi uređaji štede prostor dok pružaju neprekidan tok tople vode.

Akumulacioni Bojleri

Za domaćinstva sa većim potrebama za toplom vodom, naši akumulacioni bojleri nude velike kapacitete i energetsku efikasnost, osiguravajući da imate dovoljno tople vode u svakom trenutku.

Bojleri sa WiFi Kontrolom

Unapredite kontrolu nad potrošnjom energije i upravljajte svojim bojlerom na daljinu uz naše modele sa WiFi konekcijom. Podesite temperature i radne cikluse direktno sa vašeg pametnog telefona za maksimalnu udobnost i uštedu.

Niskomontažni Bojleri

Niskomontažni bojleri su savršeno rešenje za instalaciju ispod sudopere ili u niskim prostorima. Ovi kompaktni uređaji su idealni za manje kuhinje ili kupatila, pružajući efikasno zagrevanje vode uz minimalno zauzimanje prostora. Njihova praktičnost i jednostavna instalacija čine ih odličnim izborom za brzo i lako dobijanje tople vode.

Visokomontažni Bojleri

Visokomontažni bojleri su dizajnirani za instalaciju iznad sudopere ili na višim zidovima, pružajući laku dostupnost i efikasno korišćenje prostora. Idealni za domaćinstva koja zahtevaju veće kapacitete tople vode, ovi modeli dolaze u širokom spektru veličina i sa različitim funkcijama, osiguravajući da pronađete savršen model koji odgovara specifičnim potrebama vašeg doma.

Bojleri sa Prohromskim Kazanom

Bojleri sa prohromskim kazanom predstavljaju vrhunac u pogledu dugovečnosti i otpornosti na koroziju. Prohromski kazan ne samo da obezbeđuje izuzetnu izdržljivost i pouzdanost vašeg bojlera, već i značajno doprinosi očuvanju kvaliteta vode, čineći ga idealnim izborom za domaćinstva koja teže najvišim standardima u pogledu higijene i trajnosti. Ovi modeli su posebno dizajnirani da izdrže test vremena, pružajući miran um i sigurnost u svakodnevnoj upotrebi.