Za sve ljubitelje uređenih vrtova i dvorišta, Kliklak predstavlja pažljivo odabran asortiman baštenske galanterije. Od praktičnih sanduka za čuvanje jastuka i baštenskih alata do elegantnih fenjera koji će uneti atmosferu topline u vaše večernje sati, naša ponuda obuhvata širok spektar proizvoda dizajniranih da zadovolje i najzahtevnije ukuse. Otkrijte kako pravi izbor baštenske galanterije može transformisati vaš spoljašnji prostor u pravu oazu mira i lepote.

Brendovi koje preporučujemo

U kategoriji Baštenska galanterija u ponudi su proizvodi

Komposter 630l

4.999,00  RSD

Komposter 420l

3.799,00  RSD

Praktično i Estetsko

Naša baštenska galanterija kombinuje funkcionalnost sa estetikom, nudeći proizvode koji ne samo da su korisni, već i dodaju šarm vašem baštenskom ambijentu. Od sanduka za jastuke koji pomažu u organizaciji do fenjera koji stvaraju prijatnu atmosferu, svaki element je pažljivo odabran da oplemeni vaš prostor.

Dugotrajnost i Kvalitet

Odabrani od materijala visokog kvaliteta, naši proizvodi su izdržljivi i otporni na različite vremenske uslove, osiguravajući da vaš vrt izgleda besprekorno tokom cele godine. Bilo da je reč o komposterima, baštenskim kutijama za odlaganje ili saksijama, svaki proizvod je dizajniran s misijom na dugotrajnu upotrebu.

Uređenje Bašte po Vašoj Meri

Bez obzira na veličinu vaše bašte ili dvorišta, naša baštenska galanterija nudi rešenja koja se mogu prilagoditi vašim potrebama. Od malih vrtova do prostranih dvorišta, otkrijte kako naši proizvodi mogu doprineti stvaranju prostora za opuštanje i uživanje.

Zeleni Kutak za Opuštanje

Stvorite svoj zeleni kutak za opuštanje uz pomoć naše baštenske galanterije. Izaberite iz našeg asortimana proizvoda koji ne samo da će učiniti vašu baštu lepšom, već će i poboljšati kvalitet vašeg vremena provedenog napolju.