Dnevna soba

Ne dozvolite da Vam uređivanje dnevne sobe stvara stres i besotrebnu nervozu. Uživajte u uređenju prostorija u kojima provodite najviše vremena, a Kliklak Vam nudi najkvalitetniji nameštaj za dnevnu sobu po vrlo povoljnim cenama uz brzu dostavu na području cele Srbije. Komadi nameštaja koje možete pronaći u našoj širokoj ponudi su lako uklopivi sa komadima iz svih kategorija, što Vam u velikoj meri pomaže da odaberete sve što Vam treba i pokažete da ste osoba od stila i ukusa.

Najkvalitetniji nameštaj za dnevnu sobu na jednom mestu!

TV police i komode za dnevnu sobu su neizostavni deo nameštaja, zato se potrudite da odaberete one koje će zadovoljiti sve Vaše potrebe a u isto vreme i oplemeniti Vaš životni prostor. Uz naš nameštaj dobićete sjajne ideje za dnevnu sobu i bićete i vise nego oduševljeni količinom novca koji ste uštedeli kupujući online. Sada kada Vam je ostalo još novca koji ste predvideli za opremanje kuće ili stana, možete uložiti u fenomenalne fotelje za dnevnu sobu koje će savršeno oplemeniti prostoriju, ili dodati fantastičan zidni sat koji će dodati neku sasvim novu dimenziju stila i luksuza u Vaš dom.

Neka boravak u Vašoj dnevnoj sobi bude uvek prijatan!

Trosed, dvosed i fotelja su najbitniji deo nameštaja u Vašj kući, i nešto što se svakodnevno koristi i treba da traje godinama. Zato je vrlo bitno da odaberete komade dokazanog kvaliteta da biste dokazali sebi da ste uložili svoj novac na najpametniji način. Klub sto je centralni deo svake dnevne sobe i može dodatno doprineti celokupnom izgledu prostora. Zato odaberite klub sto koji će izgledati svetski i koji neće opteretiti Vaš budžet. A ako ste osoba koja voli dodatni komfor, tu je lazy bag u svim bojama koji će Vam se savršeno slagati uz kompletan nameštaj i učiniti da uživate što duže i češće u toplini svoga doma!

Esperanza EHC002 Zidni sat 25%
Esperanza EHC002 Zidni sat
 3.590 RSD
 2.690 RSD
Esperanza EHC008K Zidni sat 28%
Esperanza EHC008K Zidni sat
 1.990 RSD
 1.430 RSD
Esperanza EHC008W Zidni sat 25%
Esperanza EHC008W Zidni sat
 1.990 RSD
 1.473 RSD
Esperanza EHC009W Zidni sat 30%
Esperanza EHC009W Zidni sat
 1.790 RSD
 1.250 RSD
Bienwood BIE7062 klub sto drvo 20%
Bienwood BIE7062 klub sto drvo
 4.490 RSD
 3.550 RSD
Pogledaj rezultate 1 to 48 od 278