U našoj ponudi ručnih kosa i srpova na Kliklak.rs, pronaći ćete alate idealne za košenje i sređivanje njiva, plaćeva i svih drugih prostora koje održavate. Izaberite između različitih modela koji kombinuju tradiciju i savremeni dizajn, uključujući proizvode brendova kao što su Fiskars i Tovarna Kos.

Brendovi koje preporučujemo

U kategoriji Kose i srpovi u ponudi su proizvodi

Gartenmax kosir ( 0320636 )

999,00  RSD 1.599,00  RSD

Ručne Kose za Travu

Kose su tradicionalni alat za košenje trave i drugog rastinja u baštama i njivama. Naša ponuda uključuje različite vrste kosa, od američkih do modela specijalizovanih za korov, pružajući visok kvalitet i efikasnost.

Izbor i Upotreba Kose

Pri izboru kose važno je uzeti u obzir veličinu i tip površine koju treba obraditi. Naši modeli su prilagođeni različitim potrebama, od lakših kosa za manje površine do robustnijih za teže uslove rada.

Srpovi za Precizno Orezivanje

Srpovi su idealni za precizno orezivanje manjih površina i detaljno oblikovanje. U našoj ponudi nalaze se srpovi različitih veličina i oblika, prilagođeni svim vrstama rastinja i baštenskih potreba.

Praktičnost i Efikasnost

Naši srpovi se odlikuju oštrim sečivima i ergonomskim drškama, što omogućava lako rukovanje i efikasnost u radu. Savršeni su za detaljno orezivanje i oblikovanje u vašoj bašti ili njivi.