Levenhuk LabZZ MTB3 Mikroskop & Teleskop & Dvogled kit ( LE69698 )

Levenhuk
11.299,00  RSD (sa PDV-om)
Raiffeisen Bank - Web kredit opcija na 23 mesečne rate - Mesečno: 541,00  RSD Vidi više
Banca Intesa karticama bez kamate na 6 meseci 1.883,00  RSD Vidi više

Isporuka u celoj Srbiji po standardnom cenovniku

Levenhuk
Rok isporuke za ovaj proizvod 2-3 radna dana

Kontakt centar za porudžbine i dodatne informacije: 0184156677   

Pon. - Pet. 08h-16h 

Subota 09h-15h

Možete nas kontaktirati preko:

kontaktirajte nas putem vibera

ili
Messenger-a

Pitajte nas putem kontakt forme (24/7)

Informacije o proizvodu

SKU
116755
Kategorije
Proizvođač
Model
LE69698

Opis proizvoda

 Mikroskop
Levenhuk LabZZ MTB3 je klasični biološki mikroskop sa donjim osvetljenjem. Revolver nosač objektiva dizajniran je da ima tri povećanja. Sa okularom uključenim u komplet, mikroskop može da proizvede 150x, 450x i 900x uvećanje. Možete proučavati sve transparentne uzorke i pripremljene slajdove mikroskopa.
Mikroskop je prilično prenosiv. Njegovo osvetljenje radi na baterije, tako da ga možete poneti sa sobom u šetnju, u školu ili u posetu prijateljima. Tokom dnevnog posmatranja, ugrađeno ogledalo se može koristiti za osvetljavanje uzoraka, tako da baterije neće biti potrebne.
Komplet uključuje sve neophodne alate za pripremu slajdova za mikroskop i sprovođenje uzbudljivih eksperimenata.
 Teleskop
Levenhuk LabZZ MTB3 je refraktor početnog nivoa koji je sposoban pokazati mladom astronomu planete Sunčevog sistema, Mesec i panoramski pogled na svetle zvezde.
Teleskop se instalira na jednostavan alt-azimut nosač savršen za korisnike na početnom nivou i dolazi sa stabilnim aluminijumskim stativom. Visina stativa može se podesiti.
 Dvogled
Levenhuk LabZZ MTB3 je kompaktni dvogled dvostrukog optičkog sklopa sa laganim plastičnim kućištem i uvećanjem od 4x. Ovaj mali dvogled je savršen za duže šetnje, uživajući u svežem vazduhu i intrigantnim pogledom. Sa ovim dvogledom, Vaše dete će se osećati kao pravi istraživač i avanturista! Objektivi ovog modela napravljeni su od optičkog stakla i prekriveni su anti-refleksivnim premazom, tako da su proizvedene slike visokog kvaliteta.
Dvogled je savršeno prilagođen dnevnim opažanjima. On sakuplja dovoljno svetla i proizvodi svetlu i oštru sliku. Dvogled dolazi sa tašnom, trakom i tkaninom za optičko čišćenje.
Komplet za mikroskop obuhvata:
Mikroskop
10x okular
Rezervna sijalica
Prazne bočice (3 komada)
Prazni slajdovi (3 komada)
Pokrovna stakla (3 komada)
Slajd nalepnice (3 komada)
Skalpel
Pipeta
Spatula
Pinceta
Disekciona igla
Komplet za teleskop obuhvata:
Teleskop
5mm okular
Okular od 10 mm
2x optički tražilac
Dijagonalno ogledalo
Aluminijumski stativ
Komplet dvogleda uključuje:
Dvogled
Mekana torbica
Krpica za čišćenje
Tanak kaiš

Najprodavanije


Komentari

Da li imate, ili ste koristili ovaj proizvod?
Postavite komentar

Napišite recenziju i podelite svoje mišljenje sa drugima

Povrat proizvoda

Povrat ispravnog proizvoda

U slučaju da niste zadovoljni kupljenim proizvodom, možete ga vratiti i ukoliko je sve ispravno na njemu. Rok za povrat robe kojom niste zadovoljni je 14 dana i proizilazi iz važećeg zakona o zaštiti potrošača Proizvod mora sadržati sve pripadajuće elemente: kompletan proizvod, originalno pakovanje (kakav je isporučen). Proizvod mora biti vraćen u prvobitno stanje bez fizičkih oštećenja i tragova korišćenja. U slučaju da nemate originalnu kutiju proizvoda za povrat novca umanjuje se iznos od 50% od prodajne cene koja je naplaćena. Uz proizvod je potrebno vratiti i popunjen ovaj dokument: Jednostrani raskid - Odustajanje od kupovine . Povrat ispravnog proizvoda je u sopstvenoj režiji kupca

Povrat neispravnog proizvoda

U slučaju da imate bilo kakvu reklamaciju na proizvod koji ste poručili kod nas, budite slobodni da nas kontaktirate. Budite sigurni da smo rešeni da ispravimo svaku načinjenu grešku i da rešimo svaku nastalu situaciju. Reklamciju podnosite popunjavanjem online reklamacionog lista na linku: https://www.kliklak.rs/info/online-reklamacioni-list

Saobraznost:

Ukoliko u opisu proizvoda ili njegovim karakteristikama nije drugačije navedeno saobraznost važi 2 godine od datuma kupovine proizvoda. Izjava prodavca

Deklaracija


Naziv i šifra artikla: Levenhuk LabZZ MTB3 Mikroskop & Teleskop & Dvogled kit ( LE69698 )
Jedinična mera: 1 komad
Tačan podatak o uvozniku i zemlji porekla je naveden na deklaraciji na proizvodu.