Pregledajte našu široku ponudu tastatura na Kliklak.rs, gde ćete pronaći sve od visokokvalitetnih gejmerskih tastatura do praktičnih bežičnih i vodootpornih modela. Idealne za profesionalce, gejmere, i svakodnevnu upotrebu.

U kategoriji Tastature u ponudi je 667 proizvoda:

Gejmerske Tastature - Performanse i Izdržljivost

Naše gejmerske tastature su dizajnirane da pružaju vrhunske performanse i izdržljivost, sa naprednim funkcijama kao što su anti-ghosting tasteri i prilagodljivo pozadinsko osvetljenje.

Bežične Tastature - Wireless

Istražite naš asortiman bežičnih tastatura koje pružaju slobodu i fleksibilnost bez kablova, savršene za rad na više uređaja ili čist i uredan radni prostor.

Vodootporne Tastature - Izdržljivost i Trajnost

Sa našim vodootpornim tastaturama, ne morate brinuti o prolivenim tečnostima. Ove tastature su dizajnirane da izdrže svakodnevne izazove, pružajući pouzdanost i dugotrajnost.

Raspored Slova na Tastaturama - Prilagođen Svima

Razumemo važnost prilagođenosti tastature potrebama korisnika, stoga nudimo različite rasporede slova koji zadovoljavaju razne jezičke preferencije i navike korisnika.

US Raspored Slova ili EN

US raspored slova je standardan i široko prihvaćen raspored, idealan za korisnike koji preferiraju međunarodne standarde. Karakteriše ga jednostavnost i efikasnost, pružajući brz i fluidan unos teksta.

YU ili SER/SRB Raspored Slova

YU ili SER raspored slova je specijalno dizajniran za korisnike sa prostora bivše Jugoslavije. Ovaj raspored uključuje specifične karaktere koji su neophodni za srpski jezik, uključujući ćirilična i latinična slova, što ga čini idealnim izborom za korisnike u Srbiji i regionu.