Da li organizujete večeru za prijatelje ili jednostavno uživate u jutarnjoj kafi, prava čaša može učiniti svaki trenutak posebnim. Na Kliklak.rs pronađite širok asortiman čaša i krigli za svaku priliku, od elegantnih čaša za vino i šampanjac, preko praktičnih čaša za vodu i sok, do robustnih krigli za pivo. Otkrijte raznovrsne dizajne i materijale koji će upotpuniti vašu kolekciju posuđa i dodati stil svakom okupljanju.

Brendovi koje preporučujemo

U kategoriji Čaše i krigle u ponudi su proizvodi:

Čokanj 0,05 69520 ( 512421 )

139,00  RSD 399,00  RSD

Elegantne Čaše za Vino

Neka vaše večeri budu još glamuroznije uz naš izbor elegantnih čaša za vino. Izrađene od visokokvalitetnog stakla, one su savršene za specijalne prilike.

Praktične Krigle za Pivo

Uživajte u omiljenom pivu na pravi način uz naše robustne krigle. Dizajnirane da zadrže temperaturu i ukus piva, krigle su idealne za ljubitelje ovog zlatnog napitka.

Čaše za Vodu i Sok

Dopunite svoju kuhinju praktičnim čašama za vodu i sok. Dostupne u setovima, ove čaše su savršene za svakodnevnu upotrebu.

Šarmantne Čaše za Šampanjac

Proslavite posebne trenutke sa stilom uz naše šarmantne čaše za šampanjac. Njihov klasičan dizajn i elegantna forma čine svaki gutljaj nezaboravnim.

Čaše za Rakiju

Otkrijte jedinstvenu kolekciju čaša za rakiju na Kliklak.rs, idealne za ljubitelje ove tradicionalne srpske žestine. Naše čaše su dizajnirane da istaknu bogatstvo ukusa i aromu rakije, čineći svaki gutljaj nezaboravnim. Poboljšajte svoje iskustvo degustacije sa čašama koje spajaju tradiciju i kvalitet.

Setovi Čaša za Poklon

U potrazi ste za savršenim poklonom? Naši setovi čaša su idealan izbor za svaku priliku, kombinujući stil i funkcionalnost.