Doživite nezaboravne trenutke sa vašim mališanima uz našu kolekciju dečijih bazena. Na Kliklak.rs nudimo bazene za decu svih uzrasta, od bazena za bebe do kompleksnih igraonica za stariju decu. Pronađite idealan bazen koji će uneti radost i osveženje u vaše dvorište ovog leta. Svi naši bazeni su izrađeni od visokokvalitetnih materijala i dolaze sa garancijom zadovoljstva, garantuju bezbednost i dugotrajnu zabavu za vaše najmlađe.

Brendovi koje preporučujemo

U kategoriji Bazeni za decu u ponudi su proizvodi

oprema-za-bazene-kliklak
oprema-za-bazene

Intex Bebi bazen Koš ( 58504 )

599,00  RSD 1.099,00  RSD

Patrolne šape Bazen ( 34249 )

2.349,00  RSD 3.999,00  RSD

Dečiji Bazeni

U našoj ponudi možete pronaći različite tipove dečijih bazena. Od jednostavnih bazena za najmlađe do igraonica sa toboganima i prskalicama, imamo sve što je potrebno za zabavu i igru tokom vrelih letnjih dana.

Bezbednost i Kvalitet

Svi naši bazeni su dizajnirani sa fokusom na bezbednost vaše dece. Koristeći izdržljive materijale i prateći stroge standarde kvaliteta, osiguravamo da svaki bazen pruža sigurno okruženje za igru.

Raznovrsnost Modela

Bilo da tražite mali bazen za bebe ili veliku igraonicu za stariju decu, naš asortiman sadrži različite modele koji će zadovoljiti sve potrebe i ukuse. Izaberite između različitih veličina, oblika i tematskih dizajna.

Povoljne Cene i Akcije

Nudimo konkurentne cene i česte promocije, omogućavajući vam da pronađete savršen bazen za vaše dete po povoljnoj ceni. Pratite naše aktuelne ponude i iskoristite priliku za kupovinu po sniženim cenama.

Bazeni za Bebe

Naša selekcija bazena za bebe je idealna za prve vodene avanture vaših najmlađih. Sigurnost je na prvom mestu, pa su svi bazeni izrađeni od mekih, ali izdržljivih materijala koji štite bebu. Mališani će uživati u šarenim bojama i zanimljivim dizajnima, dok će roditelji ceniti lakoću postavljanja i čišćenja. Bilo da je u pitanju opuštanje u vodi ili prskanje, bazeni za bebe iz naše ponude pružaju savršeno mesto za igru i razvoj vaših beba tokom toplih dana.